Your digital agency

we are
proud to be nerds

Stel een vraag

Proud Nerds van nu

Wij zijn Proud Nerds. Met trots dragen wij de naam ‘nerd’. De Nerd van nu is een perfectionist, een professional, een strateeg. Kortom, iemand die goed is in z’n vak, dan wel de beste. Ons vak is ICT in de meest brede zin van het woord en dat vak verstaan wij als geen ander. Wij zijn trots op de klanten waar we voor werken, trots op de oplossingen die we ontwikkelen en dat maakt dat wij trots zijn op onszelf.

Onze
visie

Proud Nerds groeit in alle opzichten. Een bedrijf met grote ambitie. We werken aan duurzame klantoplossingen die blijven bewegen, want organisaties en haar doel(groep)en zijn ook voortdurend in beweging. We werken volgens een heldere en herkenbare ontwikkelfilosofie die onze klanten écht verder helpt.

Onze
Proud Nerds

We helpen onze klanten om digitaal verder te denken, meer te doen én te blijven groeien. Onze klanten lieten ons groeien naar een hecht, ervaren en trots team van meer dan 75 professionals. We kennen de laatste innovaties op het gebied van digitalisering en zetten deze kennis ook constant in voor onze klanten.

Wat vindt
onze klant?

Deskundig en betrokken, een fijne club om mee samen te werken

Harry Evers
ZZG Zorggroep

Waar we trots op zijn

Voor meer dan 150 klanten hebben we mooie webinitiatieven mogen maken die verbinden en blijven werken. Altijd samen!

Laat je inspireren

Over Proud Nerds

Ons ervaren team van IT-professionals gaat elke (digitale) uitdaging aan. Door samen verder te denken, meer te doen en te blijven groeien!

Meer over ons

Join the
winning team

Ben jij een creatieve doener?

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!