• #nerds
  • #proudnerds
  • #nerdseverywhere

Nerd zijn is cool
Emilio en Thijs schrijven boek

Wij wisten het natuurlijk al. Dat nerd zijn iets is om trots op te zijn, om openlijk voor uit te komen. De nerds van nu zijn niet langer de nerds van toen. Het stoffige imago verdwijnt langzaam maar zeker…

Proud Nerds

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden zijn wij fan van nerds. Sterker nog: wij zíjn nerds, Proud Nerds wel te verstaan! Met ons zijn er – gelukkig – nog vele anderen die trots zijn op hun Nerd-zijn en dit zelfs aan de wereld kenbaar maken middels een boek.

Op dinsdag 30 april jl. waren in het tv-programma Pauw, Emilio Guzman en Thijs van Domburg te gast om te praten over hun recent verschenen boek Nerds!.
Zij zijn al jaren Nerd en doorbreken met hun boek het taboe wat er misschien nog lichtelijk bestaat. Ze maken onderscheid tussen verschillende typen nerds; zo zijn er bijvoorbeeld hipster nerds, maar ook metal nerds. Fantasy is populairder dan ooit, gamen is hip en Lord of the Rings is voor iedereen. Op humoristische wijze maken ze ons wegwijs in de wondere wereld van de nerd.

Op de koffietafel

Wij hebben het boek uiteraard al aangeschaft en prijkt hier op onze koffietafel. Een prettig geschreven boek voor doorgewinterde nerds, bijna-nerds, stiekeme nerds, en instapnerds. En voor normale mensen, die de nerd beter willen leren kennen! De vraag die nu rijst; schuilt er niet in iedereen stiekem een nerd?

Boek

Bedankt Emilio en Thijs voor deze ode aan de nerd. Iets waar we ons volledig bij aansluiten. Kom anders eens bij ons langs en maak kennis met onze Proud Nerds, kom gamen in onze gameroom, of proef een zelfgebrouwen biertje in onze brouwerij!

Benieuwd naar het fragment? Bekijk hier de aflevering van Pauw.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!