• #partnership
  • #itclubs
  • #ict
  • #digital agency
  • #nijmegen

IT-clubs uit Nijmegen
gaan strategisch partnership aan

Proud Nerds en Isatis Group besluiten een strategische samenwerking aan te gaan. De twee IT-bedrijven, beide gevestigd in Nijmegen, zien versterkingen op meerdere fronten en verstevigen hun marktpositie binnen de IT-wereld en op de arbeidsmarkt in Nijmegen en omstreken.

Proud Nerds is door verschillende overnames in een zeer korte tijd gegroeid naar een allround IT-bedrijf van 60+ professionals. Zij maakt haar groeiambities meer dan waar.
The next best step is de samenwerking met Isatis Group. Voor Isatis, een club die haar strepen meer dan verdiend heeft, is het eveneens een slimme zet.

Proud Nerds is een digital agency en bestaat uit Proud Professionals en Proud Services. Binnen Proud Professionals vallen; website-ontwikkeling, webapps en software development. De activiteiten binnen Proud services bestaan uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support. De kracht van Proud Nerds is het uitzetten van de digitale koers in partnership met haar klanten. Ze zijn recentelijk verhuisd naar een nieuw kantoor in de Splendorfabriek op de Sint Annastraat in Nijmegen. Een wel heel bijzondere en inspirerende werkplek in een voormalig gloeilampenfabriek.

Isatis Group is een ICT-bedrijf waar 200 professionals binnen meerdere business units werken aan unieke klantoplossingen. Met een oorsprong in softwareontwikkeling zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een strategisch partner van diverse ondernemingen en toonaangevende klanten. Iedere businessunit is product georiënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om online marketing, design, software development, cybersecurity of big data: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig! Zij houden kantoor aan het Keizer Karelplein in Nijmegen.

Aan het woord

Eigenaren Jack van Poll en Aljosja Vos (Isatis Group) en Michiel Koopman, algemeen directeur en aandeelhouder van Proud Nerds, zien veel voordelen in deze strategische samenwerking. De expertises van beide bedrijven zijn complementair aan elkaar waardoor ze een nóg stevigere marktpositie kunnen verwerven. Er zijn veel raakvlakken, maar ook evenveel aanvullingen. “We zijn erg blij met deze strategische samenwerking, hiermee zetten we de volgende stappen in de ontwikkeling van ons bedrijf en met name op het delen van kennis en kunde, samenwerking op de arbeidsmarkt en de uitwisseling van resources”, aldus Michiel Koopman.

Isatis Group (Jack van Poll en Aljosja Vos) verkrijgt per 9 april 2019 een minderheidsaandeel binnen Proud Nerds en vormt samen met Michiel Koopman het bestuur van Proud Nerds.

Synergie

De komende tijd zullen partijen verdere synergie opzoeken in projecten, kennis en medewerkers om de dienstverlening verder te optimaliseren. Jack van Poll ziet in Proud Nerds een ‘new kid on the block’ waar grote potentie in zit. “Het is een agency waarmee we samen de toekomst in kunnen en waar Isatis haar grote kennis van de markt in kwijt kan. Vooral op de arbeidsmarkt in IT-stad Nijmegen zie ik een hechte samenwerking tussen partijen.”

Proud Nerds en Isatis Group werken voor grote, toonaangevende klanten binnen verschillende sectoren.

Heb je vragen naar aanleiding van deze samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!