• #specialist
  • #versteviging
  • #overname
  • #magento

Proud Nerds
in één klap Magento specialist

Proud Nerds neemt activiteiten Magento-tak over van RIFF Digital Technology B.V. Nijmegen, 21 mei 2019. Proud Nerds maakt bekend dat alle Magento-activiteiten van RIFF Digital Technology B.V. per 1 juni 2019 door Proud Nerds worden voortgezet.

Proud Nerds heeft met de RIFF Magento-tak betere kansen in de klantbewerking als allround IT-bedrijf en kan zich hierdoor met de schaalvergroting in de regio Nijmegen en een specifieker productaanbod steviger positioneren. Deze overname betekent dat de betrokken RIFF-medewerkers; 16 Magento-specialisten (developers en supportmedewerkers) in dienst komen van Proud Nerds.

Michiel Koopman (CEO Proud Nerds): “We zijn erg blij met deze verdere uitbouw van Proud Nerds, er komt een fantastisch team e-commerce-specialisten bij met mooie klanten die goed bij Proud Nerds passen. We zien ernaar uit om de klanten te blijven bedienen en het partnerschap verder te verstevigen. Het e-commerce-specialisme is ons toevertrouwd, er zit jarenlange ervaring aan boord waar we de toekomst mee in kunnen.“

Tobias Walraven (CEO RIFF): “Wij zien in de huidige markt een verschuiving van websites/CMS voor het klantsegment mkb, in het specifiek klein en middengroot, die steeds vaker naar WordPress-oplossingen zoeken. Wij denken ons met deze stap verder te specialiseren in WordPress om zo onze klanten beter van dienst te kunnen zijn binnen de customer journey-digitalisering. Tevens kunnen wij door samenwerking met Proud Nerds de Magento-vraag van klanten kwalitatief blijven invullen.“

Over Proud Nerds
Proud Nerds is door verschillende overnames in zeer korte tijd gegroeid naar een allround IT-bedrijf van 75+ professionals. Zij maakt haar groeiambities meer dan waar.
Proud Nerds bestaat uit Proud Professionals en Proud Services. Binnen Proud Professionals vallen; website-ontwikkeling, webapps en software development. De activiteiten binnen Proud Services bestaan uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support. De kracht van Proud Nerds is het uitzetten van de digitale koers in partnership met haar klanten en vervolgens dit uitzetten in een plan en uitvoering. Proud Nerds is recentelijk verhuisd naar een nieuw kantoor in de Splendorfabriek op de Sint Annastraat in Nijmegen. Een wel heel bijzondere en inspirerende werkplek in een voormalig gloeilampenfabriek. Proud Nerds werkt voor grote klanten binnen de publieke sector (o.a. health sector en gemeenten), finance, industrie en zakelijke dienstverlening zoals KLM Health Services, Omroep MAX, Pluryn, ZZG Zorggroep, Gemeente Tilburg, CWZ, Radboud-UMC, The Makers en LRCB.

Nog geen maand na de samenwerking met Isatis Group is deze overname van Magento-activiteiten van RIFF wederom een versteviging van de positie van Proud Nerds binnen de IT-markt.

Over RIFF
RIFF is een vooraanstaande partner voor digitale strategie en het verlenen van services en oplossingen. Vanuit de business units Digital Engagement, Digital Marketing, Content Marketing en Digital Technology kan RIFF bedrijven helpen bij alle vraagstukken voor hun eigen klanten. Van SEO/SEA tot online content om meer exposure te genereren, of voor klantenservice en klantcontact via diverse social media, zowel voor als na de aankoop. RIFF is reeds trotse partner van onder andere Google, Salesforce en LinkedIn.

RIFF is in Nederland én internationaal actief vanuit Amsterdam (HQ), ’s-Hertogenbosch, Jakarta en Singapore (HQ Azië). Met meer dan 300 collega’s werkt RIFF voor vele middelgrote ondernemingen en grote bekende internationale merken zoals McDonalds, Amsterdam Airport Schiphol, Philips, Signify, Prominent, VVV, Microsoft, Quinny, Isatis, Hallmark, Manutan en Rituals. Dit doen ze vanuit de overtuiging ‘Be digital, stay human’.

Voor jou als klant/relatie verandert er weinig. Je kunt van ons dezelfde service en dienstverlening verwachten zoals je die gewend bent. De versteviging en samenwerking zal de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening alleen maar ten goede komen.

Vragen?
We staan je graag te woord per mail (info@proudnerds.com), telefonisch (024-388 85 00) of tijdens een goede kop koffie!

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!