• #digitalagency
  • #proudopening
  • #splendorfabriek

Opening
Family & Friends

Goede sfeer bij Proud Nerds

Afgelopen zaterdag (16 maart jl.) heeft Proud Nerds haar deuren geopend voor een informele opening voor familie, vrienden en enkele hechte relaties. De sfeer was goed. Heel goed zelfs! We hebben zoveel leuke en spontane reacties mogen ontvangen op ons prachtige kantoorpand. Daar konden we alleen maar van dromen.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt door uiteraard het bouwteam, en aan de andere kant door alle medewerkers, om onze nieuwe kantoorlocatie te finaliseren. De puntjes op de i zoals dat zo mooi heet. Juist die laatste afwerkingszaken en finetuning kosten tijd. En dat hebben we gemerkt! Op 4 februari jl. namen we onze intrek in een toen nog behoorlijk stoffig pand, waarbij bijna alles nog ‘under construction’ was. En moet je kijken waar we nu staan! Het wachten en het geduld hebben geloond. Want wij kunnen nu met Proud stellen dat we op de mooiste locatie van Nijmegen werken!

Entertainment

De opening viel goed in de smaak bij de familieleden en vrienden van onze mensen. Aan alles was gedacht. Van muzikale intermezzo’s, tot aan een goed gevulde bar, een rondleiding in onze eigen brouwerij en game room en als afsluiter een lekkere snack. Een warm onthaal zoals dat bij een opening als deze hoort.

We willen alle collega’s van Proud Nerds bedanken voor zijn/haar aanwezigheid en die van jullie familie en vrienden. Met elkaar hebben we juiste toon gezet en nu is het een kwestie van doen waar we goed in zijn met de juiste attitude en instelling. En dat kunnen wij!

Proost op een succesvolle toekomst!

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!