• #microsoft
  • #goldpartner
  • #certificering
  • #proud

Proud News
Microsoft Gold Partner

Proud Nerds mag zichzelf Microsoft Gold Partner noemen!

Proud Nerds is al jarenlang lid van het Microsoft Partner Network. Als partner zijn we een belangrijke schakel in de verkoop en implementatie tussen eindgebruiker en ontwikkelaar.
Het partnership-programma bestaat uit zogeheten competenties. Competenties haal je niet zomaar, daarvoor moet je je kennis en expertise kunnen aantonen. Denk aan certificeringen van werknemers, type klanten en omzet.

Ervaringsdeskundigen

Binnen Proud Nerds doen we veel op het gebied van Microsoft. Over de gehele breedte van onze dienstverlening zijn we Microsoft ervaringsdeskundigen. We hebben veel kennis en kunde in huis; van ICT-services tot aan applicatie-development. Vergeet ook zeker niet onze Microsoft365 en Office365 oplossingen.

“De benoeming tot Gold partner is een certificaat om trots op te zijn. Onze brede kennis op het gebied van Microsoft heeft geleid tot deze certificering. Een logisch gevolg, iets wat dikverdiend is en waar we erg trots op zijn. Onze volgende uitdaging is het behalen van een Gold certificaat in Cloud Productivity. Dat ís al de toekomst en organisaties ontkomen er niet meer aan.” Aldus Rob Burow (Business Consultant van Proud Services).

Dit partnership hebben we verkregen omdat we voldoen aan de gestelde voorwaarden en kent vele voordelen. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van alle kanalen die Microsoft beschikbaar stelt aan haar partners. Deze tools en resources kunnen we inzetten om ons aanbod voor onze klanten nog gerichter te maken. We beschikken altijd en overal over de laatste technieken en kunnen dit ook garanderen dankzij het partnership. Door de verworven licenties zijn we ook in staat onze klanten scherpere prijzen te bieden.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we op het gebied van Microsoft voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij zijn autoriteit op het gebied van Microsoft en onze Business Consultants staan te popelen om je hier alles over te vertellen en bekijken graag waar er kansen liggen op ICT-gebied voor jouw organisatie!

Neem vandaag nog contact met ons op! Mail ons via info@proudnerds.com of bel naar 024-388 85 00.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!