Baltussen Konserven
Centrale omgeving

Over Baltussen

Baltussen is een conservenfabriek in Driel, in de Betuwe. Het bedrijf verwerkt, verpakt en distribueert (biologische) groenten als mais, rode bieten, erwten en bonen in glas aan supermarkten en groothandels.

Systeembeheer op afstand én op locatie

In de kantooromgeving van Baltussen draaien meerdere servers die Proud Nerds beheert. Ook het netwerk, de WiFi en de werkplekken met 29 medewerker-accounts overzien we. Dat doen we op afstand en twee halve dagen per maand ook op locatie. Onze contactpersoon bij Baltussen spaart alle aandachtspunten op voor onze IT’ers. Deze manier van werken is prettig voor beide partijen. Het waarborgt de continuïteit en zorgt dat contact laagdrempelig en effectief is.

Werken in een centrale omgeving

Medewerkers van Baltussen kunnen remote werken: ze loggen met hun computer in (een thin client) op de centrale terminalserver waar de kantoorsoftware op staat. Ook vanuit thuis of op een andere locatie is inloggen mogelijk, mits er een internetverbinding is. Een van de grote voordelen is (ook in het beheer) dat software-updates alleen op die server hoeven te worden gedaan.

Wat vindt
onze klant?

De samenwerking met Proud Nerds is vanaf het begin plezierig en efficiënt. De communicatie is helder. Ik spreek geen “IT-taal” maar over het algemeen begrijp ik wat de medewerkers van Proud Nerds…

Coen Zwiers
Hoofd administratie Baltussen

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!