A real
Customer Journey

Het vraagstuk

CWZ is al meer dan 160 jaar één van de meest toonaangevende ziekenhuizen van de regio Nijmegen. Met meer dan 28 specialismen en bijna 4000 medewerkers leveren zij dagelijks persoonlijke zorg aan hun patiënten.

Meer structuur

De wens vanuit CWZ was het realiseren van een website met meer structuur waarbij informatie voor de bezoeker van de site beter vindbaar is. Met Proud Nerds als online samenwerkingspartner is het traject van start gegaan.

De business case

Na intensieve sessies is o.a. gekozen voor een op maat te ontwikkelen patiënten informatiemodule en contentmigratie voor 4000+ pagina’s. Om hier te komen is er een en ander in kaart gebracht waaronder de behoeften van de doelgroep. In de strategie & concept fase is er veel rekening gehouden met de merkidentiteit van CWZ.

De oplossing

Er is gekozen om een nieuwe corporate website te ontwikkelen voor CWZ met als belangrijkste kenmerk een op maat ontwikkelde patiënten informatiemodule. Een ander kenmerk is de sitestructuuranalyse voor 4000+ pagina’s. In samenwerking met een derde club is veel van de content opnieuw geschreven en geïntegreerd in de site.

Patiënten informatiemodule

Om informatie beter en gestructureerder aan te bieden op de website is er een op maat ontwikkelde patiënten informatiemodule gerealiseerd die makkelijk beheerd kan worden.
Er is veel vrijheid voor de redactie om bijvoorbeeld de lay-out aan te passen. Ook kunnen er via de back-end makkelijk pagina’s worden aangemaakt . De techniek achter deze module is TYPO3. Een groot voordeel van TYPO3 is dat er meer maatwerkmogelijkheden zijn.

Ervaring

Patiënten informatiemodules zijn voor Proud Nerds zeker niet nieuw. Voor veel van onze mooie klanten hebben we dit soort modules ontwikkeld en geïmplementeerd. Iets waar we dan ook erg trots op zijn.

Wat vindt
onze klant?

Proud Nerds is deskundig, innoverend en denkt echt met je mee.

Sanne Janse
Adviseur online marketing en communicatie, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!