App-to-Face
voor Radboud Universiteit

Het vraagstuk

De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit met meer dan 20.000 studenten.

In het zonnetje gezet

De Radboud Universiteit (gevestigd in Nijmegen) is op zoek naar een partner om een online concept te ontwikkelen ter ere van haar bijzondere, begaafde en bevlogen hoogleraren. In het concept komen ook de geschiedenis, de symbolen en andere wetenswaardigheden van de Nijmeegse universiteit uitgebreid aan bod.

De business case

In samenwerking met Gloedcommunicatie hebben we het concept uitgewerkt tot een ontwerp waarin de portretten van de hoogleraren maar ook de symboliek, geschiedenis en feiten van de universiteitsstad Nijmegen aan bod komen.

Responsive webapp

Het concept is uitgewerkt tot een ontwerp geschikt voor het gebruik als interactieve en responsive webapp. Voorafgaand aan de realisatie hebben we de wensen en eisen uitgebreid in kaart gebracht. ‘Radboud Gezichten’ is in het begin enkel in de Aula te bekijken maar later zal het ook te gebruiken zijn op computers, tablets en smartphones.

De oplossing

Voor Radboud Gezichten is gekozen voor een strak ontwerp. Door de site als single page application op basis van Ember.js te bouwen, worden alle profielen en wetenswaardigheden zonder laadtijden weergegeven. De gebruiker is dus altijd maar één swipe, touch of klik verwijderd van het volgende portret of dossier. Een échte webapp dus, met een native gevoel.

Meer weten over de voordelen van een web app?

Neem dan contact met ons op!

Wat vindt
onze klant?

Proud Nerds rockt! Goede ideeën, goede samenwerking, nog betere resultaten!

Jeroen Buijs
Hoofd Online Strategie en Infrastructuur - Dienst Marketing & Communicatie

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!