Drupal Specialist

Drupal Specialist

Proud Nerds is een bijzondere Drupal specialist, gespecialiseerd in Drupal support. Ruim 30 Drupal ontwikkelaars staan klaar voor:

  • Updates & patches
  • Drupal 7 upgrade naar Drupal 8
  • Bugfixing
  • Drupal maatwerk
  • Complete projecten
  • Nergens zo scherp geprijsd!

Bel ons op 024 388 85 00  voor een afspraak of vul onderstaand contactformulier in.

Drupal

Proud Nerds heeft een brede expertise als internetbureau, sedert enkele jaren zijn wij ook Drupal specialist. Wij hebben voldoende Drupal expertise in huis om iedere wens te kunnen realiseren. Natuurlijk verwacht je van een Drupal specialist dat deze voldoende kennis in huis heeft. Wij beschikken over meer dan 20 Drupal developers om uw website te realiseren. Als Drupal specialist onderscheiden we ons wel van onze collega’s en dat is dat we ons voornamelijk richten op het leveren van Drupal support en de ontwikkeling van maatwerk modules. Wij verrichten onze werkzaamheden voor andere Drupal websitebouwers maar ook rechtstreeks in opdracht van eindklanten.

In 2001 zijn wij in Arnhem begonnen met ons full service internetbureau met de focus volledig op open source software. Daarin waren wij één van de eersten in Nederland. Na eerst websites in het Typo3 CMS te hebben gebouwd, realiseerden we in 2010 onze eerste Drupal websites. Drupal is open source, heeft ongelofelijk veel functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in zoekmachines. De grondlegger van Drupal is een groot bedrijf, genaamd Aquia, gevestigd in de Verenigde Staten en de wereldwijde community is enorm groot geworden. Hiermee is de continuïteit voor de toekomst verzekerd. Dat is voor ons als Drupal specialist goed nieuws maar ook voor u als website eigenaar.

Veel gerenomeerde klanten gingen u voor, bekijk onze referenties.

Drupal support specialist

Proud Nerds is een Drupal specialist die zich vooral richt op Drupal support. Wij hebben onze organisatie grotendeels ingericht op het bieden van support voor Drupal en een aantal andere veel gebruikte CMS en shopsystemen. Het kan gaan om het oplossen van issues met uw Drupal website, het uitbreiden van functionaliteit of het bouwen van maatwerk modules maar zeker ook om de basis van support. Denk daarbij aan uw website veilig houden, zorgen voor een goede performance, het doorvoeren van Drupal updates en upgrades en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Uw website is uw visitekaartje en vaak een grote aanjager van omzet voor uw bedrijf en dient daarom met zorg en aandacht onderhouden te worden.

Drupal support: SLA of contract-loos support

Wij bieden Drupal support in twee smaken:

1. een supportcontract in combinatie met een service level overeenkomst (SLA) of 2. contractloos support.

Met een supportcontract worden de werkzaamheden uitgevoerd op basis van een strippenkaart en kunt u onder de SLA afspraken maken over maandelijks vast te verrichten werkzaamheden zoals het doorvoeren van softwarepatches en security updates. Contractloos support komt neer op ‘u vraagt, wij voeren uit’. Verder zit u nergens aan vast.

Proud Nerds is helemaal ingericht op het bieden van (flexibele) ondersteuning. Door ons unieke bedrijfsmodel kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren en snel schakelen

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!