Drupal voor gemeenten

Ook voor gemeenten is het belangrijk om een professionele en goede online presentatie te hebben. Het is belangrijk voor ze om te zorgen voor een goede afstemming tussen online communicatie en offline communicatie. Het wordt natuurlijk van gemeente ook verwacht om via het internet contact met hun te kunnen hebben. Voor de gemeenten zelf is het een groot voordeel wanneer ze veel informatie kunnen aanbieden aan hun bewoners of toekomstige bewoners. Op die manier kunnen ze namelijk het grote aantal vragen welke ze krijgen terugdringen. Iets wat uiteraard wel prettig is om de werkdruk lager te houden.

Wat zijn de toptaken?

Wanneer een gemeente voor Drupal voor gemeenten kiest dan wordt er gekeken naar de toptaken van de website. Waarvoor komen de bezoekers op de website van de gemeente? Welke taken moet je meer voorop plaatsen en welke wat meer naar de achtergrond? Het is goed om te zorgen voor een heldere lay-out en de juiste middelen om het cms (content management systeem) goed te laten werken. Drupal voor gemeenten is hierbij een goede keuze.

Welke taken mag de gemeente verwachten?

De gemeenten mogen veel verschillende zaken verwachten wanneer ze online taken gaan aanbieden. Het gaat hierbij vooral om:
  • Het online zelf regelen van zaken.
  • Het maken van een afspraak
  • Het bellen en vinden van de contactgegevens
  • Het vinden van alle volledige informatie
  • Het vinden van de juiste afdeling met de hulp van de websiteDrupal voor gemeenten kan inwoners snel en accuraat helpen. Ook de redacteurs worden hierbij goed ondersteund. Het is daardoor een win-win situatie.

Waarom kiezen voor Drupal voor gemeenten?

Voor veel gemeenten is het belangrijk om een betaalbare en goede oplossing te krijgen voor hun online presentatie. Ze willen niet alleen vakkundig voldoende inhoud bieden, maar alles moet er ook goed uitzien. Daarnaast is natuurlijk de gebruikersvriendelijkheid ook van groot belang. Het is belangrijk om te zorgen voor een compleet en totale aanpak om de hele site goed te laten werken. De mix tussen gebruiker en beheerder is hierbij ook niet vergeten. De juiste balans tussen de website bezoeker en de beheerder is optimaal verzorgd bij Drupal voor gemeenten

De juiste keuze!

Door de specialistische inhoud en afstemming van de Drupal sites voor gemeenten is het een slimme keuze. Het slaat een heel proces over en helpt bij het correct in kaart brengen van de verschillende zaken welke van belang zijn.

Onze Drupal oplossingen

Drupal Maatwerk

Wij denken graag mee in oplossingen die werken voor uw organisatie

Drupal Design

Onze designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen

Drupal Ontwikkeling

Met ons team van specialisten kunnen wij elke Drupal opdracht aan

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!