Drupal support specialist Proud Nerds helpt u snel en goedkoop!

Drupal Specialist

Als Drupal specialist, voeren onze developers ook support werkzaamheden uit. De Proud Nerds ontwikkelaars staan klaar voor:

  • Updates & patches
  • Drupal 7 upgrade naar Drupal 8
  • Bugfixing
  • Drupal maatwerk
  • Complete projecten

Bel ons op 024-3888500 voor een afspraak of vul onderstaand contactformulier in.

Drupal

Proud Nerds heeft een brede expertise als internetbureau. Wij verrichten onze werkzaamheden voor andere Drupal websitebouwers maar ook rechtstreeks in opdracht van eindklanten. Na eerst websites in het Typo3 CMS te hebben gebouwd, realiseerden we in 2010 onze eerste Drupal websites. Drupal is open source, heeft ongelofelijk veel functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in zoekmachines. De grondlegger van Drupal is een groot bedrijf, genaamd Aquia, gevestigd in de Verenigde Staten en de wereldwijde community is enorm groot geworden. Hiermee is de continuïteit voor de toekomst verzekerd. Dat is voor ons als Drupal specialist goed nieuws maar ook voor u als website eigenaar.

Drupal support specialist

Proud Nerds is een Drupal specialist die zich vooral richt op Drupal support. Wij hebben onze organisatie grotendeels ingericht op het bieden van support voor Drupal en een aantal andere veel gebruikte CMS- en shopsystemen. Het kan gaan om het oplossen van issues met uw Drupal website, het uitbreiden van functionaliteit of het bouwen van maatwerk modules, maar zeker ook om de basis van support. Denk daarbij aan uw website veilig houden, zorgen voor een goede performance, het doorvoeren van Drupal updates en upgrades en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Uw website is uw visitekaartje en vaak een grote aanjager van omzet voor uw bedrijf en dient daarom met zorg en aandacht onderhouden te worden.

Drupal support: SLA of contract-loos support

Wij bieden Drupal support in twee smaken:

1. Een supportcontract in combinatie met een service level overeenkomst (SLA) of 2. contractloos support.

Met een supportcontract worden de werkzaamheden uitgevoerd op basis van een strippenkaart en kunt u onder de SLA afspraken maken over maandelijks vast te verrichten werkzaamheden zoals het doorvoeren van softwarepatches en security updates. Contractloos support komt neer op ‘u vraagt, wij voeren uit’. Verder zit u nergens aan vast.

Proud Nerds is helemaal ingericht op het bieden van (flexibele) ondersteuning. Door ons unieke bedrijfsmodel kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren en snel schakelen

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!