Drupal Specialisten van Proud Nerds

Drupal experts helpen je verder.

Drupal is een open source content management systeem welke asl basis PHP gebruikt. Het is verspreid op basis van de GNU General public licence. Drupal is de basis voor 2 tot 3 procent van alle websites in de wereld. Het kan hier gaan om een blog, zakelijke site, overheidssite of persoonlijke website. Drupal wordt ook voor zakelijke samenwerking en bij kennisbeheersingsprojecten. Drupal kent meer dan 1,3 miljoen leden, waarvan er 113.000 zeer actief zijn. Ze hebben samen meer dan 41.500 modules ontwikkelt. Ook zijn er bijna 3.000 gratis templates welke te gebruiken zijn voor het ontwerp. Drupal is eenvoudig samengesteld, waardoor het snel in gebruik genomen kan worden.

Iets meer over de Drupal Core

Drupal core is de basis en standaard uitgave van Drupal. Er zitten alle basisfuncties in welke je nodig hebt en verwacht van consentbeheersystemen. Het gaat om het registreren en beheren van gebruikers, het menu, de RSS feeds, taxonomie en ook de aanpassingen van de pagina’s en het systeembeheer. De kerninstallatie van Drupal dient basis voor veel sites, waaronder blogs, community websites en ook internetfora. Het is een waar framewerk voor webtoepassingen.
Wanneer je meer wilt!
Er is nog veel meer mogelijk. Er zijn ook mogelijkheden om gebruik te maken van de API’s. Ze zijn eenvoudig te installeren en zorgt voor een goede website volop mogelijkheden. Het is belangrijk om een hosting te gebruiken welke PHP ondersteunt plus een database optie.

Drupal website developer

Drupal professionals

Proud Nerds is een gespecialiseerd bedrijf in de realisatie van websites. Werkzaamheden die Proud Nerds uitvoert zijn:
  • Grafisch ontwerp
  • Technische realisatie
  • UX en usabillity advies
  • Website support
  • Bouw van maatwerk websites
  • en meer!

Drupal webdesign begint met een brainstorm

Wij beginnen ieder webdesign project met een brainstorm. Deze gaat over je business, je klanten, doelen, je producten, huisstijl, tone of voice, onderscheidend vermogen, unieke verkoopargumenten en alles wat verder van belang is voor een goed grafisch ontwerp. De designer en business consultants verkrijgen zo alle informatie die nodig is om een goed designconcept uit te werken. Samen met de klant wordt zo in een aantal iteraties een geweldig webdesigns gerealiseerd dat niet alleen mooi is maar ook bezoekers converteert naar klanten.

Een goede Drupal designer moet een ervaren grafisch ontwerper zijn

Iedere Drupal webdesigner van Proud Nerds heeft een grafische opleiding gevolgd en veel ervaring met webdesign. Website development is veel meer dan een bestaand thema aanpassen en/of een kant en klaar thema van andere kleurtjes en een logo voorzien. Daarmee wordt nooit dezelfde conversie bereikt als met een krachtige interface die geoptimaliseerd is voor de website. Wij gaan net zo lang door tot u helemaal tevreden bent!

Ook de menustructuur werken wij mee uit

Drupal website development beperkt zich niet tot alleen het grafisch ontwerp en de techniek van de website. Op basis van aangeleverd materiaal, de bestaande website, de brainstorm en verdere gesprekken ontwikkelt de UX expert samen met de klant de sitestructuur. De sitestructuur en navigatiemenu is centraal onderdeel van het websiteconcept en het grafisch ontwerp. Klanten moeten op een logische manier snel de informatie vinden waarvoor ze op de website zijn gekomen. De Drupal website developer verwerkt deze in het grafisch ontwerp. Zo levert Proud Nerds webdesign met een perfecte interface.

Hoe zit het met Drupal en meertaligheid?

De ingebouwde taalverwerkingsvaardigheden van Drupal bieden waarde voor diegenen die gelokaliseerde digitale ervaringen nodig hebben. Het bouwen van meertalige sites is nu sneller en gemakkelijker dan ooit. Vier kernmodules binnen Drupal 8 maken een volledige vertaling van elk deel van een site mogelijk.

Heeft Drupal content as a service?

Met het gestructureerde gegevensmodel van Drupal kunt u inhoud in meerdere lay-outs weergeven of deze exporteren naar elke app of client met ingebouwde REST-services. De open architectuur en API’s van Drupal biedt ontwikkelaars een kader en tools om te ontwikkelen met behulp van Drupal en om verbinding te maken met andere bronnen van gegevens, inhoud en toepassingsfunctionaliteit, waaronder tools voor marketingtechnologie.

Heeft Drupal een strong stack?

Drupal leeft op een moderne LAMP-technologiestack: Linux, Apache, MySQL en PHP, die samen voldoen aan de behoeften van snel bewegende, flexibele bedrijven en merken die digitale platforms voor de volgende generatie bouwen.

Heeft Drupal een multisite omgeving?

Beheer veel sites , merken, regio’s en campagnes binnen uw organisatie op één enkel platform waarmee u snel en eenvoudig sites/talen kunt maken en inzetten.

Heeft Drupal een flexibele inhoud Architectuur?

Creëer de juiste contentarchitectuur met behulp van de Admin Interface of doe dit op een programatische manier. Geef alleen de inhoud weer die geschikt is voor elke context met krachtige weergavemode. Neem een verscheidenheid aan mediatypen op (afbeeldingen, video, pdf’s, enz.). Aanpasbare menu’s en een comfortabele gebruikerservaring creëren paden naar inhoud op meerdere apparaten.

Hoe zit het met veiligheid binnen Drupal?

De Drupal gemeenschap heeft vele ogen en oren voor het beveiligen Drupal websites. Dit beschouwen wij dan ook als grote voordeel van de een open-source gemeenschap. De open sourcegemeenschap identificeert kwetsbaarheden en patches automatisch ter bescherming van uw sites.

API Drupal

Drupal kan eenvoudig worden geïntegreerd met het brede ecosysteem van digitale marketing technologien en andere zakelijke toepassingen zoals EHP en CRM systemen. Dit zodat u gebruik kunt maken van de beste set van hulpmiddelen en flexibiliteit van tools die nog ontwikkeld moeten worden. De Drupal API geeft vele mogelijkheden voor het ontwikkelen van externe koppelingen met Drupal.

Drupal gebruikt de Mobile first gedachte

Drupal is uitermate geschikt voor bouwen van responsive websites en ook het maken van webtoepassingen die optimale bezoekers ervaringen leveren, ongeacht welk apparaat . Drupal ondersteunt responsive ontwerp, best practisch en zorgt ervoor dat uw gebruikers een naadloze gebruikerservaring hebben, op elk apparaat.

Drupal is uiterst schaalbaar

Met de schaalbaarheid van Drupal is het mogelijk de grootste en meest high-traffic sites in de wereld te beheren. Sites die dagelijkse veel verkeer hebben, zoals nu.nl, en sites die periodieke pieken hebben in het internetverkeer, zoals buienrader.

Kenmerken en voordelen van Drupal

Drupal is een “out of the box” web content managementtool en het juiste gereedschap om uw contentmanagementstrategie te bouwen. Zakelijke en vele technologie leiders gebruiken Drupal voor het ontwikkelen van bedrijfsoplossingen en innovatie. Bij de beoordeling van Drupal, is het belangrijk om uw doelstellingen voor ogen te houden en af te vragen “Kan Drupal worden gebruikt om dit te bouwen?” Het antwoord is bijna altijd “ja”. Drupal biedt onbegrensde mogelijkheden met ingebouwde functies en uitbreidingen van bestaande modules.

Drupal en de opensource gemeenschap

Open sourcegemeenschap: Duizenden programmeurs bouwen oplossingen met Drupal; sterker nog, ze bouwen ook Drupal zelf. Van ontwerp tot systeemarchitectuur hebben vele open-source programmeurs, als Drupal deskundigen, aan ontwikkeld en geven hun oplossingen terug aan de Gemeenschap. Met het hanteren van moderne Webnormen die ondersteuning bieden voor betrouwbaarheid en wendbaarheid, maken de Drupal ontwikkelaars innovatie voor klanten en de Gemeenschap.

Drupal voor ondernemers

Ondernemers wereldwijd maken gebruik van de digitale innovatie met Drupal als hun platform. Meer dan een miljoen organisaties gebruiken Drupal, daartoe behoren van The Economist, Tesla Motors, The White House, Pfizer, Harvard University, en ontzettend veel overheden in Nederland.

Drupal voor IT professionals

IT-professionals zoeken betrouwbaarheid, veiligheid, en de flexibiliteit bij het creëren van de functies die ze willen, zonder gewichtige functies die ze niet nodig hebt. Zij vereisen een platform met een sterke architectuur, integratie met toepassingen van andere leveranciers. Drupal biedt dit alles en meer, overeenstemming met hun technische en zakelijke behoeften, niet omgekeerd.

Drupal en E-commerce

Voor het creeren van een webshop maakt Proud Nerds gebruik van Magento.

Magento – Magento maakt ambitieuze teams productiever naarmate hun projecten groeien. Unieke klantervaringen, complexe afrekenstromen en diepgaande integratie in betalings- en uitvoeringsleveranciers zijn allemaal binnen handbereik voor verkopers van elke omvang.

Bouw op maat – Modelleer perfect uw Magento inhoud en productgegevensmodel, inclusief uitgebreide zoekinterfaces en productpagina’s.

Bouw om te groeien – Integreer de perfecte marketing-, betalings- en uitvoeringshulpmiddelen waarmee u een breder publiek kunt aantrekken en bedienen.

Bouwen om lang mee te gaan – Voldoen aan de beveiligingsnormen van de markt door Magento 2 te implementeren voor een veilige, betrouwbare release.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!