Hippo cms

Het Hippo CMS systeem is een open source software welke het mogelijk maakt om de content van een website te beheren. Er zijn verschillende licenties waar men gebruik van kan maken. Zo is er de Hippo cms licentie en ook de Hippo Bloomreach licentie. Hippo CMS is in 2016 door BloomReach. Het doel van Bloomreach was om de technieken van Hippo CMS te combineren en om dan een intelligent belevegingsplatform te maken. Het web content beheer systeem is een van de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om het bezoekersgedrag te analyseren en om campagnes te testen. Het is mogelijk om zo een succesvolle website te krijgen.
Het Hippo cms

Het Hippo CMS is een open source Java cms systeem. Het helpt om gepersonaliseerde ervaringen te krijgen online. Het is een modulair systeem welke het mogelijk maakt om flexibele oplossingen te maken. Het kent ook vele integratie mogelijkheden. Hippo cms maakt gebruik van nieuwe kanalen en het is ook mogelijk om gebruik te maken van paginasjablonen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de relevante module om specifieke content te gebruiken op basis van de persoonlijke geschiedenis.Er wordt gebruik gemaakt van verschillende open standaarden bij het Hippo Cms. Het gaat onder andere om REST en om JCR. Ook heeft het tools om sites snel te ontwikkelen. De speciale Hippo’s Delivery Tier tools helpen hierbij. Het hele systeem is zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden.

Zelf doen of laten doen?
Bij het selecteren van een cms systeem komt vaak de vraag naar voren of je alles zelf moet doen of juist moet laten doen. Het is belangrijk om te kiezen voor een systeem waarmee jezelf goed uit de voeten kunt. Het is vervolgens mogelijk om het samen met een specialist in te richten en op te zetten. Ook bij het Hippo cms is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende specialisten om samen een website of webshop op te zetten. Met alle functionaliteiten van het Hippo cms zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!