Markten   Proud Nerds

Digitale oplossingen voor de zorg

De zorgsector is er voor mensen. En die zorg begint vaak online. Ziekenhuizen, zorginstellingen, behandelcentra en klinieken bedienen veel verschillende doelgroepen. Proud Nerds maakt het zorgaanbod voor iedereen digitaal toegankelijk. Én we maken het leven van de zorgverlener, patiënt en cliënt gemakkelijker door automatisering.

header image
De mens centraal

Websites voor de zorg

Duidelijke communicatie. Als zorginstelling wil je een website waar de gebruiker direct vindt wat hij zoekt. Waar de expertise van de organisatie glashelder wordt. En waar webrichtlijnen en privacy geborgd zijn. Proud Nerds maakt dat mogelijk.

Pluryn Phones
Pluryn Phones Pluryn Phones
Ontzorgen

Apps voor de zorg

De zorg heeft handen te kort. In de toekomst zeker. Daar wil Proud Nerds wat aan doen. Met de ontwikkeling van apps en software ontlasten we het zorgpersoneel, verbeteren we processen en maken we gepersonaliseerde zorg mogelijk. Zo blijft er meer tijd over voor de patiënt of cliënt.

Apps A2o
Apps A2o Apps A2o

Cases in de zorg

Proud Nerds heeft in het afgelopen decennium een uitgebreide expertise opgebouwd in de zorg. Bekijk onze cases om een indruk te krijgen van de ziekenhuizen en zorginstellingen die we tot onze klantenkring mogen rekenen en waarvoor we zorg websites en apps hebben gerealiseerd. We lichten alvast een aantal van onze zorgcases uit:

Trots op onze samenwerking met

proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
Meer weten?

Vertel ons je uitdaging

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!