Proud Nerds gaat voor goud

  OVERNAME ICT BEDRIJF MASC IS EEN FEIT

  ROQUIN en Netcreators breiden verder uit door een nieuwe overname. Sinds 3 oktober 2018 is Masc officieel onderdeel van de club. Masc (www.masc.nl) heeft net als ROQUIN (www.roquin.nl) en Netcreators (www.netcreators.nl) een focus op de publieke sector. Zij zijn gespecialiseerd in software development in .NET en ICT-dienstverlening.

  Nog dit jaar zullen de drie bedrijven verder gaan onder een nieuwe naam: Proud Nerds.
  Eén naam voor één bedrijf. In totaal werken er nu 60 proud professionals aan innoverende, treffende en digitale oplossingen. Proud Nerds biedt drie diensten aan: Online Oplossingen, ICT-diensten en Support.
  Bij alles wat Proud Nerds doet staat de gebruiker centraal. Blijven innoveren en zoeken naar de meest efficiënte en treffende digitale oplossingen.

  Online Oplossingen
  Proud Nerds ontwikkelt websites, apps, platformen, online communities, koppelingen en meer. Webinitiatieven die werken en verbinden met de gebruiker als uitgangspunt. Ze maken deze webinitiatieven voor grote klanten binnen de publieke sector.

  ICT Diensten
  Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke ICT-omgeving is ‘key’ voor organisaties. Slim samenwerken, productiviteit, verbeteren en optimaal bereikbaar zijn; op locatie, uit de cloud of hybriden. Dat vergt een ICT-platform geadviseerd, geïntegreerd en beheerd door een professionele ICT-partner. Proud Nerds is die partner met een focus op bedrijven binnen de publieke sector.

  Support
  Webinitiatieven en ICT-platformen die (samen)werken en blijven werken. Juist dat ‘blijven werken’ vinden ze bij Proud Nerds belangrijk. Bij Proud Nerds combineren ze de beste professionals met relevante techniek zodat hun klanten 24/7 kunnen vertrouwen op de beste support en beheer van hun applicaties en systemen.

  Eigenaren van Masc, Rob Burow en Michiel Geurts, gaan mee in de overname als aandeelhouders binnen de nieuwe holding Proud Nerds met belangrijke rollen binnen de organisatie. De dagelijkse leiding blijft bij Michiel Koopman en Robin van den Bosch.

  ‘We zijn heel blij met deze volgende stap in de ontwikkeling van Masc. Samen staan we sterk en kunnen we doorbouwen aan onze filosofie; voorsprong bieden aan onze klanten’, aldus Rob Burow. Michiel Geurts vult aan; ‘Mooie dingen maken die klanten en gebruikers echt verder helpen, dat is wat we graag doen en waar we met deze nieuwe stap een verdere impuls aan kunnen geven’.
  ‘We zijn heel blij met de integratie van Masc binnen onze organisatie. We integreren met de overname van Masc verder in de keten met uitbreiding op ICT-diensten. Het nieuwe team bestaat totaal uit 60 professionals en is daarmee één van de grotere IT-specialisten in de publieke sector in Nederland’, aldus algemeen directeur en eigenaar Michiel Koopman.
  ‘We pakken nu door en hebben de ambitie om begin volgend jaar naar een nieuwe locatie in Nijmegen te verhuizen waar we met alle Proud Nerds bij elkaar de synergie en daarmee voorsprong kunnen realiseren die onze klanten van ons verwachten. De nieuwe locatie gaat alle verwachtingen van onze mensen en onze klanten overtreffen; een fantastisch pand met mooie voorzieningen. We kunnen niet wachten!, zo eindigt commercieel directeur en eigenaar Robin van den Bosch.

  Proud Nerds werkt voor mooie klanten binnen de publieke sector zoals Rivas, ZZG Zorggroep, MAX, NVOG, ziekenhuis Gelderse Vallei, Gemeente Nijmegen, Gemeente Gooise Meren, Gemeente Tilburg en DigiD. Klanten van Masc vormen een mooie toevoeging aan dit rijtje; Pluryn, LRCB, Radboud ziekenhuis, SWZ Zorg, Sint Maartens Kliniek, Nationaal Ouderen Fonds, Driestroom en Amarant.

  Let’s connect

  We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!