Over
Proud Nerds

Proud Nerds

Proud Nerds is een digital agency en bestaat uit twee units met een shared service afdeling waarin activiteiten als administratie, marketing, sales en consultancy plaatsvinden. Om onze verschillende diensten helder onder te verdelen werken we met twee labels; Proud Professionals en Proud Services.

Binnen Proud Professionals houden we ons bezig met website-ontwikkeling, het bouwen van webapps en software development. Binnen Proud services bestaan de activiteiten uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support.

Ambitie

Wij zijn een bedrijf met grote ambitie. Onze groei kenmerkt zich door klantuitbouw, samenwerkingen en overnames. Dit alles met een heldere focus op relevante dienstverlening die klanten laat voorsorteren op de toekomst.

We are there

Proud Nerds biedt een dienstenpakket aan waarbij klanten in elke fase van het ICT-domein een beroep op ons kunnen doen. We bieden geen kant-en-klare producten of diensten aan, maar ontwikkelen klantoplossingen op maat. Klantoplossingen die bepalend zijn voor het succes van onze opdrachtgevers waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat.

Wij zijn er vanaf de beginfase maar ook zeker in de zogeheten “nazorg”, in de vorm van support- en beheeractiviteiten. Samen met onze klanten ontwikkelen we door. Iets waar we goed in zijn en wat we belangrijk vinden. De kracht van onze organisatie zit in de herkenbare gestructureerde processen die wij toepassen bij projecten.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!