Proud
professionals

Websites

Proud Nerds bouwt samen met haar klanten websites die verbinden en blijven werken. Websites ontwikkelt met de meest moderne en innovatieve technieken gegoten in een doeltreffend en uniek design. Websites waarbij de eindgebruiker (jouw klant) centraal staat. We geloven sterk in een klantgestuurde benadering, in plaats van organisatiegestuurd. De klant bepaalt het uiteindelijke succes en een tevreden klant is je beste verkoper.

Apps en webapps

(Web)apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Zowel zakelijk als privé swipen we er massaal op los in de meest uiteenlopende apps. Een (web)app biedt uitkomst en zorgt voor een nóg betere informatievoorziening en overall beleving bij de klant. Bij Proud Nerds ontwikkelen we zowel apps als webapps. We kijken samen met de klant welke variant de voorkeur heeft. We helpen om de klantvraag helder te krijgen en gaan dan pas op zoek naar de beste oplossing.

Software development

Bij Proud Nerds leveren we software-oplossingen voor klantvragen. Ervaar je een probleem en ben je op zoek naar een specifieke oplossing om interne processen te optimaliseren of toegankelijk te maken voor jouw klanten? Dan is Proud Nerds dé partij om je daarbij te helpen.

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de beste oplossing en zorgen we voor de implementatie. Vanaf het eerste consult werken we doelgericht naar de oplossing toe. Onze Agile aanpak zorgt ervoor dat je continue grip op het proces blijft houden en het proces volledig transparant en flexibel is. Ook na oplevering blijven we in beeld en ontwikkelen we door. Naast software-ontwikkeling bieden we nog meer softwarediensten aan, zoals het verzorgen van datakoppelingen, adviestrajecten, consulting, database management en systeemintegraties.

CMS

Binnen Proud Nerds werken we met Open Source Content Management Systemen. De voordelen van een Open Source CMS zijn talrijk:

  • Geen licentiekosten
  • Leveranciers onafhankelijkheid (geen Vendor Lock-in)
  • Waarborging continuïteit
  • Hogere innovatiesnelheid
  • Lagere (beheers)kosten
  • Optimale veiligheid
  • User Driven

Proud Nerds werkt o.a. met TYPO3 en WordPress. Wil je weten welk CMS voor jouw organisatie de beste keus is? Neem contact met ons op!

Bel of mail ons

Doorontwikkeling

Onze service stopt niet na oplevering. We vinden de nazorg minstens zo belangrijk. De digitale wereld verandert snel en zo ook de business van jóuw organisatie. We werken met maandelijkse reserveringen voor een tastbaar resultaat. Minimaal 20 uur per maand aan doorontwikkeling staat vast. Ook vinden er innovatie- en inspiratiesessies (op locatie) plaats. Deze sessies leiden vaak tot interessante nieuwe inzichten.

Onze klanten krijgen een vaste projectmanager toegewezen die van begin tot en met de doorontwikkeling betrokken is bij het project. Dit om het kennisniveau optimaal te houden.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!