Proud
services

Server inrichting

Servers zijn het kloppend hart van een organisatie. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé partij als het gaat om het ontwerpen, inrichten en onderhouden van server-omgevingen. Samen met de opdrachtgever kijken we wat er nodig is om tot de beste klantoplossing te komen. Hierbij kijken we niet alleen naar oplossingen op locatie of vanuit de cloud maar zeker ook naar hybride oplossingen als daarmee het beste resultaat geboden kan worden.

Datacenter intern / Cloud oplossingen

Je ziet een verschuiving van traditionele server-omgevingen op eigen locatie naar oplossingen die vanuit de ‘cloud’ aangeboden worden. Hierbij wordt een dienst niet langer vanaf eigen servers aangeboden, maar wordt deze dienst vaak per gebruiker per maand afgenomen bij een IT of software leverancier. Bij Proud Nerds kunnen we zowel op locatie als vanuit de cloud serveroplossingen aanbieden.

Werkstations

Werkstations zijn de systemen waarmee eindgebruikers verbinding maken naar de IT -oplossing. Sommige gebruikers zullen werken met laptops waarbij ze op kantoor en bij klanten werken, terwijl andere een traditionele desktop hebben voor grafische ontwerptaken of alleen een thin client om te verbinden naar de centrale werkomgeving. Bij Proud Nerds ondersteunen we met het maken van de juiste keuzes om tot een passend werkstation te komen voor elke medewerker van jouw bedrijf. Daarbij staat de behoefte van het bedrijf en zijn eindgebruiker centraal. Naast het helpen met het maken van de juiste keuze kunnen we de werkstations ook leveren, configureren, implementeren en onderhouden.

Office 365

Office365 is een online cloud oplossing van Microsoft. Office365 biedt mogelijkheden zoals hosted exchange (mail), bestandsopslag met behulp van SharePoint en onedrive, samenwerking met tools als skype voor bedrijven, Microsoft Teams maar ook het afnemen van licenties voor Word en Excel. Een cloud oplossing met tal van mogelijkheden. Bij Proud Nerds helpen we de behoeften van onze klanten in kaart te brengen om tot de juiste klantoplossing te komen. Vervolgens helpen we bij het inrichten, migreren en implementeren van de verschillende onderdelen.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!