Sitecore Specialisten

Sitecore is het beste CMS en hier is waarom.

Het is een toonaangevende digitale ervaringssoftware die wereldwijd door organisaties wordt gebruikt om naadloze, gepersonaliseerde digitale ervaringen te creëren. Een geïntegreerd platform op basis van .net CMS, commerce en digitale marketingtools. Het belangrijkste product van binnen het platform is het Sitecore Experience (XP), dat zijn krachtige contentmanagementsysteem (CMS) Experience Manager en Experience Database combineert.

Sitecore evolutie

Ze zijn voortdurend aan het evolueren, waarbij elke update nieuwe innovatieve hulpmiddelen voor zijn gebruikers biedt. Het digitale ervaringplatform biedt ook winkelervaringen via Experience Commerce. De vraag ‘wat is sitecore?’ Is een veel voorkomende, en genoeg wordt dit omschreven als een web content management platform. Gartner beoordeelde Sitecore hoog in zijn Gartner Magic Quadrant 2017 en is de software recentelijk gaan herkennen.
Creëer snel gepersonaliseerde digitale ervaringen
Een snel overzicht van de voordelen.1: Experience Accelerator (SXA) – helpt websites sneller op de markt te brengen
2: Experience Commerce combineert inhoud en commercie om de conversie te verhogen door middel van personalisatie
3: Digitale marketingtactieken – het biedt een solide basis om het volledige spectrum van sociale media, inhoud, outreach en meer uit te voeren

De voordelen voor marketeers

het is een volledig uitgerust, verbonden platform voor klantervaringen. U kunt veel meer doen dan alleen uw online inhoud beheren. Out of the box met functionaliteit voor:1: Tracking en analyse
2: personalisatie
3: Marketingcampagnes bouwen
4: Inhoudsoptimalisatie
5: Een enkel beeld van individuele klanten krijgen
Binnen het systeem kan dit door :
1: Relevante inhoud om betrokkenheid te helpen opbouwen
2: Tijdige aanbiedingen om de wisselkoersen te verhogen
3: Persoonlijke communicatie om belangenbehartiging te bevorderen
4: Sociale media voor meer bereik en versterking
5: Eenvoudige inschrijving voor bedrijfsmiddelen zoals nieuwsbrieven en whitepapers
6: Selfservice voor gebruikers / klanten

Sitecore externe inhuur

Wij zetten dedicated Sitecore teams in voor opdrachten van onze relaties, daarbij hebben we tevens de mogelijkheid 1 of meerdere Sitecore developers in te zetten op een externe opdracht. Dit zou zelfs gedeeltelijk op locatie uitgevoerd kunnen worden.

Wat zeggen onze developers over Sitecore

Mensen vragen vaak aan ons waarom wij voor dit platform kiezen. Het eerste grote voordeel hiervan is dat het een op objecten gebaseerd CMS is, in plaats van op pagina’s gebaseerde CMS. Hierdoor kan je een duidelijke scheiding aanbrengen in front en back-end. Dus uw presentatie wordt los gekoppeld van uw inhoud. Hiermee kunt u uw ervaring vervolgens nog persoonlijker maken, zodat u inhoud op meerdere delen van de website en/of op andere kanalen kunt gebruiken.(Robin) Een van Sitecore’s belangrijkste sterke punten is de architectuur. Het is gebouwd op een echt modulair raamwerk, wat betekent dat je dingen kunt in- en uitwisselen. Als je de manier waarop het systeem iets uit de doos doet niet leuk vindt, kun je het aanpassen of zelfs volledig vervangen. In tegenstelling tot andere systemen is het vanaf de grond opgebouwd om uitbreidbaar en flexibel te zijn, dus als een ontwikkelaar die het heel goed maakt om met en voor klanten te werken, betekent dit dat ze het meest aangepaste systeem krijgen dat ze zouden kunnen hebben.
Het is gebouwd op het ASP.net-framework. Dit betekent dat u over de kracht en flexibiliteit van Microsoft beschikt, vanuit een door Microsoft ondersteund framework, dat de uitbreidbaarheid en de beveiliging biedt voor het bouwen van bedrijfsniveau-applicaties. Vanwege de strikte scheiding van inhoud en presentatie, geeft dit de markt de mogelijkheid om elke ervaring voor elke individuele gebruiker te personaliseren. het is niet alleen een CMS, maar een volledig geïntegreerd platform. Dit betekent dat marketeers één interface kunnen gebruiken om alle websites, microsites, sociale en e-mailcampagnes te beheren. U hoeft dus niet meerdere systemen te gebruiken om uw inhoud te beheren. Dit betekent dat u geen inhoud dupliceert over meerdere kanalen. Het geeft je ook een enkele interface om over te rapporteren.( Robin ) Daarnaast bevat het een volledig marketingpakket, zodat u e-mailcampagnes kunt beheren en waarmee u inhoud kunt personaliseren. Hiermee kunt u de meest waardevolle bezoekers identificeren die naar uw site komen, evenals tal van andere zaken gerelateerd aan marketing. Nu kunt u met andere tools op de markt deze dingen individueel doen, maar deze oplossing heb je alles samen in één systeem, waardoor het naadloos en gemakkelijk te beheren is. Vooruitkijkend hebben ze dingen op hun routekaart gezet, zoals machine learning en het vermogen om intelligente multivariantentests te maken. Dus deze dingen worden al in het systeem ingebouwd en het betekent dat het toekomstbestendig kan zijn. Als ontwikkelaar hou ik ervan om met dit krachtige platform te werken omdat het mij zoveel biedt op de manier waarop ik werk, maar ook ‘(Maarten) Ik denk dat mensen dit CMS moeten gebruiken vanwege hun vooruitstrevende methodologie waarbij het gaat om elke aspect van de klant. Dus ze bouwen ze een platform om een bedrijf heen.
E-Commerce
Hiervoor gebruiken wij in de meeste gevallen onze mogelijkheden met Magento.

Magento Experience Commerce

Bouw bij elke stap een persoonlijke reis met Magento Commerce : het enige platform dat native content, commerce en data samenvoegt in één enkele enterprise-level commerce-oplossing.

Creëer volledig gepersonaliseerde winkelervaringen

  • Maak en beheer gepersonaliseerde handelservaringen
  • Maak gebruik van Magento marketingautomatisering, contentbeheer, data en inzichten
  • Maak meerdere winkel, productpagina’s, winkelwagentjes, kassa’s, accounts en meer
  • Zorg voor klantrelaties voor, tijdens en na de transactie
  • Test en optimaliseer promoties, gebruikersreizen, personalisatieregels en meer

Beheer eenvoudig uw inventaris en catalogus

Het kan een uitdaging zijn om uw productaanbod en voorraadniveaus nauwkeurig en up-to-date online te houden. Magento 2 maakt het gemakkelijk om catalogi te maken, aan te passen en te beheren, en om uw voorraad op de voet te volgen.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!