Strategy & Consulting   Proud Nerds

Strategy & Consulting

Zonder strategie, geen toekomst. Dat geldt voor organisaties én voor digitale oplossingen. Daarom treden we bij Proud Nerds op als strategisch partner van onze klanten. Dat is veel meer dan de uitvoering van een project of de bouw van een website, webshop of app. Het betekent mouwen opstropen en nauw samenwerken om zinvolle oplossingen te bedenken en te implementeren. Innovatieve oplossingen die inspireren en complexiteit wegnemen voor jouw organisatie.

header image

Steeds aan je zij

Jouw organisatie is continu in ontwikkeling. Het gedrag en de behoeften van mensen verandert steeds. En innovaties in technieken en systemen komen met de regelmaat van de klok. Om de effectiviteit van onze digitale oplossingen te waarborgen, blijven we daarom met je meebewegen.

Zo benaderen wij strategie

Onze strategische aanpak begint daarom bij jou. Wat is jouw visie en ambitie? Wat zijn jouw concrete doelstellingen en uitdagingen? We verdiepen ons dus eerst in het DNA van jouw organisatie, doelgroepen en de behoeften van de eindgebruikers. Zodra dat helder is, werken we voorstellen uit die voorzien in jouw vraag. Dit doen we met oog voor jouw processen, relevante technologische trends, marktontwikkelingen, UX en het beschikbare budget.

Daarna stellen we een heldere roadmap op. Daarin komen we met concrete oplossingen en een stappenplan om jouw organisatie vooruit te helpen. Samen stomen we je klaar voor een klantgerichte toekomst.

Strategie voor Commerce

Bij Proud Nerds staat dus strategie voorop. Waar wil jij over een aantal jaren staan met je bedrijf? Wie is jouw klant en wat wil je communiceren naar je klant? Onze business consultants gaan met jou op zoek naar antwoorden.

Strategische Aanpak E-Commerce

Strategie voor Zorg

Digitale Transformatie in de zorg is een must. Behoeften van patiënten, maar ook de mogelijkheden in de zorg veranderen voortdurend door digitalisering. Deze ontwikkelingen gaan snel en bieden mogelijkheden om zorg voor de patiënt te verbeteren. Wij gaan met jou deze uitdagingen aan voor een maximaal eindresultaat. Strategische Aanpak Zorg

Contact

Op zoek naar een partner in digital?

Proud Nerds staat klaar voor jouw toekomst

Getriggerd?

Op zoek naar een partner in digital?

Proud Nerds staat klaar voor jouw toekomst

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Michiel Geurts Michiel Geurts
Michiel Geurts