Strategy & Consulting   Proud Nerds

Antwoorden op vraagstukken in de Zorg

Proud Nerds gelooft dat door digitalisering de zorg beter, efficiënter en persoonlijker kan. Zoals in veel andere sectoren vindt ook digitalisering in de zorg plaats. Door digitale middelen (ook wel "eHealth" genoemd) in te zetten, verbetert de kwaliteit en wordt de zorg toegankelijker voor patiënten. Ook verloopt het zorgproces efficiënter door automatisering. Proud Nerds is jouw digitale partner in het bedenken van verrassende oplossingen die werken!

header image

Proud Nerds heeft hele brede ervaring in de zorg waarbij we voor allerlei vraagstukken creatieve oplossingen zamen met de klant hebben bedacht en gerealiseerd. Of het nu gaat om corporate websites, cliëntportalen of specifieke toepassingen en Apps in het zorgdomein. Proud Nerds gelooft in een aanpak waarin we vanuit drijfveren redeneren om te komen tot fantastische digitale oplossingen. Dit betekent dat we jouw ten minste vier vragen stellen.

  • Why? Waarom doet jouw zorginstelling het werk wat ze doet? Wat zijn jouw drijfveren en wat zijn jouw doelen?
  • Who? Voor wie doe je het allemaal?
  • How? Hoe ga je jouw doelen bereiken. Hoe sluit dit aan op de behoeften van jouw patiënten?
  • What? Wat ga je doen om jouw doelen te behalen? Met welk digitaal product waaraan wij een bijdrage kunnen leveren gaat jouw organisatie dit doen?

Daarnaast denkt Proud Nerds graag met je mee over bijvoorbeeld de volgende uitdagingen die wij de laatste jaren veel zien in de zorg.

Personalisatie

Hoe maken we de zorg persoonlijker?

De druk op de zorg door toename in de zorgvraag en tekort aan zorgprofessionals neemt alsmaar toe. Toch is een persoonlijke patiëntreis op maat mogelijk zonder te verzanden in algemene informatie of een standaard behandeling. Digitale middelen kunnen deze echte individuele zorg mogelijk maken of ondersteunen. Onze consultants denken hierin graag met jou mee. Lift mee op de jarenlange ervaring en expertise in dit domein.

Istock 1331812962
Istock 1331812962 Istock 1331812962
Efficiëntie

Meer tijd voor zorg met minder personeel

Tekort aan zorgprofessionals, een grotere zorgvraag, beperkte budgetten, te hoge administratieve druk. Dit alles maakt de vraag naar meer efficiëntie groter dan ooit. Digitalisering kan enorme efficiëncyvoordelen bieden die een zorginstelling niet mag negeren. Proud Nerds zet zich met passie in om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals meer tijd kunnen besteden aan het daadwerkelijk zorgen voor patiënten. Dit doen we met creatieve oplossingen om jou proces digitaal te optimaliseren.

Istock 499740300
Istock 499740300 Istock 499740300
Zorg op afstand

Thuismonitoring & Continuzorg

Proud Nerds weet dat het niet altijd nodig is om voor elke afspraak naar een zorginstelling te moeten komen. Sterker nog, in veel gevallen is het wenselijk om niet alleen op momentopnames te sturen, maar patiënten meer continu te monitoren in zijn eigen leefomgeving om incidenten te kunnen voorkomen. Door digitalisering is het mogelijk om delen van het zorgproces uit te voeren en te monitoren, terwijl de patiënt thuis of op het werk blijft. Proud Nerds kent de mogelijkheden en heeft de juiste ervaring met betrekking tot bijvoorbeeld thuismonitoring en andere zorgtoepassingen om voor jou een serieuze gesprekspartner te zijn.

Istock 1130693402
Istock 1130693402 Istock 1130693402
Kwaliteit

Kwaliteit in het zorgproces

Proud Nerds helpt digitalisering in specifieke delen van het zorgproces vooruit. Dit doen we door samen met jou te kijken naar onderdelen die effectiever en efficënter kunnen, maar ook door verschillende systemen met elkaar te laten communiceren. Zo ontwikkelden we samen met het CWZ een fantastische oplossing (App2Order) voor het efficiënter laten verlopen van de processen op de operatiekamer.

Meer weten over App2Order?

Istock 984018786
Istock 984018786 Istock 984018786
Getriggerd?

Wil je ons challengen met jouw uitdaging?

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Vincent Kessels Vincent Kessels
Vincent Kessels