TYPO3 Upgrade Naar LTS Versie 7. Of Hoger

In april komt TYPO3 8 LTS uit. Laat deze TYPO3 update zo snel mogelijk uitvoeren indien u niet minimaal TYPO3 7 LTS heeft. LTS staat voor ‘Long term support’. Deze versies worden drie jaar door de TYPO3 Association ondersteund door het leveren van bugfixes en patches voor softwareproblemen en security issues.  TYPO3 8 LTS vervangt LTS versie 7 welke tot april wordt onderhouden en tot 1 december nog van kritische bugfixes wordt voorzien. Beschikt u over een oudere versie dan 7 LTS, dan betekent dit dat uw TYPO3 website sowieso niet meer veilig en stabiel is. Veiligheidslekken worden niet meer gedicht. Tevens kunt u geen gebruik maken van de nieuwste technieken die in nieuwe versies aanwezig is. Ook zullen de extensies niet meer geüpdate kunnen worden. Last but not least, TYPO3 wordt steeds gebruiksvriendelijker en sneller. Des te meer reden voor een TYPO3 update!

TYPO3 update als investering

U update TYPO3 niet alleen uit noodzaak, het is een waardevolle investering voor de komende drie jaar. Na de update van uw systeem is uw installatie immers weer drie jaar gegarandeerd van correcte, veilige werking door ondersteuning van de TYPO3 community. De nieuwe TYPO3 versies hebben bovendien een veel gebruiksvriendelijkere backend, ondersteunen moderne technieken zoals responsive design en Bootstrap volledig en werken veel sneller.Belt u vandaag nog naar 024-3888500 voor meer informatie over de TYPO3 update of om een afspraak te maken voor een kennismaking of een gratis audit. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Proud Nerds is als TYPO3 specialist zeer goed in staat deze TYPO3 upgrade voor u uit te voeren. Onze manier van aanpak is er op gericht om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de upgrade werkzaamheden aan de installatie waar uw website op draait. Om de upgrade zo soepel mogelijk te laten verlopen volgen wij bij een TYPO3 upgrade een vast omlijnde procedure die uit zeven stappen bestaat:

1. Kopiëren van de huidige website en inrichten testomgeving
2. Basis upgrade  TYPO3 en de extensies op onze testomgeving
3. Analyse
4. Rework van de TYPO3 installatie
5. Upgraden van de extensies
6. Rework werking extensies
7. Quality Assurance check
8. Acceptatietest van de installatie
8. Migratie naar live

De TYPO3 upgrade kunnen wij over het algemeen vrij probleemloos uitvoeren. Het zijn vooral de websites met veel maatwerk en in nog oudere versies dan TYPO3 6.2 die problemen kunnen geven. In dergelijke gevallen is het soms minder kostbaar om een compleet nieuwe site te realiseren, in TYPO3 of in een ander CMS zoals WordPress. Heeft u nog een TYPO3 upgrade voor de boeg? Wij adviseren u graag.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!