Webshops   Proud Nerds

Webshops

Als je een Magento Webshop wilt laten bouwen die écht goed moet converteren en écht gepersonaliseerd moet zijn, dan ben je bij Proud Nerds aan het goede adres. Proud Nerds is al ruim tien jaar een bekende speler in e-commerce. We halen al onze best practices én de nieuwste technische inzichten uit de kast om jouw webshop zo succesvol mogelijk te maken.

header image
webshops

Unieke goed converterende Magento Webshops

Proud Nerds is er voor organisaties die het uiterste uit hun Magento webshop willen halen. Wij gaan veel verder dan alleen bouwen. Beschouw ons als jouw strategisch partner en deel je doelen met ons. Dan zetten wij onze UX expertise in om je doelgroepen optimaal te bedienen. Of je nu in B2B of B2C actief bent. Ook denken we mee over hoe je processen op de achtergrond zo efficiënt mogelijk inricht. En we vertellen hoe je effectief meebeweegt met trends in de markt.

Als het gaat om Magento Webshops, dan valt er wat te kiezen. We vertellen je graag welke keuzes er zijn. Lees verder hoe wij hier als Magento experts en Nerds tegenaan kijken!

Magento Webshops

Een succesvolle, professionele webshop met alles erop en eraan vraagt om Magento. Het is het meest gebruiksvriendelijke, flexibele en complete e-commerce systeem. Niet zo gek dus dat het het meest populair is voor de ontwikkeling van kleine en grote e-commerce platforms. Binnen Magento zijn er nog verschillende mogelijkheden, passend bij jouw behoefte.

Alles over Magento

Headless Magento

Om ook de voordelen van overige CMS’en en systemen optimaal in te zetten, realiseren we steeds vaker Headless Magento webshops. Supersnelle, flexibele future proof shops met een geweldige UX en dito conversie. We hebben zelfs ons eigen platform gerealiseerd waar jij nu ook gebruik van kan maken! We noemen het "Proud E-commerce".

 

ons headless platform

UX staat centraal

Onze aanpak

De gebruikerservaring, oftewel User Experience is bepalend voor het succes van een webshop. UX-Design heeft daarom een centrale rol bij Proud Nerds. We zorgen dat jouw klant intuïtief de weg weet in jouw webwinkel, realiseren de snelste check-out flows en we maken het je klant makkelijk of overbodig om in te loggen. Het maakt niet uit of het consumenten of zakelijke klanten zijn; B2B en B2C-gebruikers krijgen bij ons dezelfde beleving!

PN Blog Uxlab Opening
PN Blog Uxlab Opening PN Blog Uxlab Opening
Aan het goede adres!

Trackrecord & Erkend Magento Expert

Van een Magento webshop weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner en hebben al meerdere (internationale) prijzen in de wacht gesleept. Hoewel dit jou als klant het comfort geeft dat je te maken hebt met een serieuze partner die de juiste expertise en trackrecord heeft, is natuurlijk van net zo'n groot belang dat onze samenwerking de juiste chemie heeft en er vertrouwen is in onze aanpak.

Awards
Awards Awards

E-commerce Cases

Bekijk ons werk waar we supertrots op zijn. Allemaal signature cases die kenmerkend zijn voor de manier waarop we werken en de resultaten die we voor onze klanten bereiken. Veel leespezier!

E-commerce

Contact

Laat je door ons inspireren!

Proud Nerds brengt jouw business succesvol online.

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min