Webshops   Proud Nerds

Personalisatie

E-commerce personalisatie heeft de toekomst. Daarover zijn alle trendwatchers het eens. Die trend van personalisatie begon niet eens zo lang geleden. En dat verleden is nog steeds relevant, maar ondertussen is er al zo veel meer mogelijk! Proud Nerds wil je helpen bij jouw volgende stap in personalisatie. Door gebruik te maken van ons Proud E-Commerce platform open je ongekende mogelijkheden om laagdrempelig te starten met personalisatie en dit verder uit te bouwen tot features die voor jouw klant aanvoelen als ware magie. Lees wat we kunnen en let's get personal!

header image
#1 Feature Personalisatie

Traditionele Klantgegevens

Proud E-Commerce ondersteunt personalisatie op basis van traditionele klantgegevens. Denk hierbij aan zaken als klanttype, -segment, -NAW, aankoopgeschiedenis etc. CRM en EPR-data vormen nog steeds een perfecte basis en is e-commerce personalisatie in deze vorm nog steeds alive and kicking.

CRMERP
CRMERP CRMERP
#2 Feature Personalisatie

Klantactiviteit

Proud E-Commerce ondersteunt personalisatie op basis van e-commerce-activiteiten van je klant in jouw shop. Dankzij de ontwikkelingen in data en tracking technologie maken we hiervan gebruik door gedrag van jouw bezoekers te volgen en op te slaan. Op die manier ben jij in staat om te personaliseren op basis bijvoorbeeld Winkelwagen activiteit en bestellingen, favorieten, zoekgeschiedenis, paginabezoek maar ook activiteiten op andere sites.

Shoppingbehaviour
Shoppingbehaviour Shoppingbehaviour
#3 Feature personalisatie

Realtime

In dit stadium van realtime personalisatie reageer je dus onmiddellijk met content en interacties op basis van de acties van je bezoeker: de pagina’s die hij bezoekt, producten die hij aanklikt, enzovoort. Met die dynamische, relevante content ben je in staat unieke klantervaringen te creëren die leiden tot hogere conversies, meer omzet en een grotere merkloyaliteit. Proud E-Commerce biedt je de mogelijkheden om deze ultieme personalisatie voor jouw klant te realiseren!

Realtime
Realtime Realtime
Getriggerd?

Challenge us!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Caspar Kipp Caspar Kipp
Caspar Kipp