Webshops   Proud Nerds

Magento Commerce

Magento Commerce is ideaal als je e-commerce platform serieuze vormen begint aan te nemen. Deze licentie-versie van Magento is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van grotere bedrijven. Een flexibele en intelligente oplossing die ontelbare functies kent voor de ultieme shopbeleving en die je bovendien naadloos integreert met andere software.

header image
E-commerce kiest Commerce

Wanneer Magento Commerce?

Magento is er in twee versies: Magento Open Source en Magento Commerce. De Open Source variant is een gratis editie die voorziet in meerdere functies. Helemaal prima voor startups. Maar wie een stapje verder wil en groter durft te dromen en denken, komt al snel uit bij Magento Commerce.

 

Magento Commerce
Magento Commerce Magento Commerce
full width image
bouncing arrow

Ons advies

Proud Nerds raadt Magento Commerce aan als je:

 • tenminste 50.000 producten in je e-commerce platform aanbiedt;
 • meer dan 500 bestellingen per maand ontvangt;
 • elke maand zeker 600.000 bezoekers krijgt in de webshop;
 • minimaal € 500.000,- omzet per jaar draait.

Ook als je met jouw e-commerce platform zakelijke klanten bedient, is Magento Commerce een aanrader. Het wordt geleverd met uitgebreide en krachtige B2B-mogelijkheden.

 

Magento Commerce Kind Magento Commerce Kind Magento Commerce Kind

Malmberg webshop

Proud Nerds adviseerde voor Magento 2 commerce, inclusief B2B module als basis voor de toekomst. De flexibele en schaalbare hosting van Hypernode by Byte, gaf ons de tools in handen om een robuust en stabiel platform te kunnen maken en beheren.

De mogelijkheden van Magento Commerce

Met Magento Commerce ontwikkelt Proud Nerds eenvoudig en effectief modules die aansluiten op alle bestaande pakketten. We geven je een kleine indruk van de vele mogelijkheden:

 

 • Klanten binden
  Magento Commerce geeft je veel tools voor klantenbinding. Je kunt klanten segmenteren in groepen en herhaalaankopen stimuleren.

 • Schaalbaarheid
  Magento Commerce groeit met jouw webshop mee. De hosting omgeving schaalt eenvoudig mee, zonder in te boeten aan snelheid.

 • Beveiliging
  Magento Commerce is uitstekend beveiligd. Magento Commerce biedt geavanceerde bescherming tegen hacks en DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen. De Fastly Web Application Firewall (WAF) beschermt tegen veelvoorkomende vectoren zoals injectie, HTTP-protocolschendingen en cross-site scripting. Het besturingssysteem is gecertificeerd, administratieve processen worden geregistreerd en bestellingen gearchiveerd.

 • Geschikt voor B2B
  Magento Commerce biedt uitgebreide functies om de B2B e-commerce processen te stroomlijnen en de conversie te verhogen.

En er zijn nog vele andere voordelen, waaronder:

 • Met Magento Commerce bedien je meerdere websites en e-commerce-winkels op slechts één installatie.
 • Het ondersteunt verschillende betalingsoplossingen zoals PayPal en Amazon Pay.
 • Het beheert de instellingen op basis van taal, belasting en valuta van de locatie van de klant.
 • Zorgt voor 24/7 technische ondersteuning.
Webshops in Commerce

VVV Cadeaukaart

Dat Magento Commerce schaalbaar is, bewijst ook het platform VVVcadeaukaarten.nl. Deze ogenschijnlijk eenvoudige site verbergt een schat aan technieken en koppelingen. En we blijven nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en toevoegen.

Vvv Intro Img
Vvv Intro Img Vvv Intro Img
Contact

Meer weten over Magento Commerce?

Onze Proud Nerds vertellen je er alles over.