Webshops   Proud Nerds

Adviesrapport op maat voor jouw Magento shop

Heb je het idee dat je niet het maximale haalt uit je webshop? Vraag dan nu een adviesrapport op maat aan bij Proud Nerds. Wij laten onze Magento-, UX- en sales-experts dan met een frisse blik naar jouw webshop kijken. Met het adviesrapport dat daaruit volgt, breng jij je webshop op een hoger plan. Helemaal gratis als wij je daarbij mogen helpen!

Vraag een ADVIESRAPPORT aan

 

Ooit ben je gestart met een Magento webshop. Een uitstekende keuze wat ons betreft: Emerce riep Magento dit jaar niet voor niks opnieuw uit tot de beste open source e-commerce software. Maar we weten ook dat het voor eigenaren lastig is om alle ontwikkelingen bij te benen. En dat er soms blindheid ontstaat in de manier waarop je je shop hebt ingericht. Daar hebben wij de oplossing voor.

Adviesrapport, een veelzijdige audit

Wij bieden je een adviesrapport aan. Dat is de ultieme frisse blik op je Magento webshop. Een back-end developer en een front-end developer nemen de techniek onder de loep. Een UX-designer beoordeelt de user experience. En een business consultant kijkt naar je kansen in de markt. Al die kansen lichten we toe in een adviesrapport op maat t.w.v. €3.000,-.

Wie we zijn: Proud Nerds!

Wij zijn Proud Nerds. Een digital agency met zo’n 70 Nerds, al vele jaren Partner van Magento en groot fan van het systeem.

We zijn trots op ons beroep, maar ook op onze klanten. Voor grote namen als VVV Cadeaukaarten en Malmberg hebben we mooie platforms mogen creëren. En voor start-ups zoals veilig.nl, recente winnaar van de Shopping Awards 2022. Eerder wonnen we al eens de FD Gazellen en Magento Innovation Award met Douwe Egberts.

Binnenkort gaan we live met een grensverleggend headless commerce platform, ook gebaseerd op Magento. Met zeer complete personalisatiemogelijkheden en een supersnelle 3D-configurator. Een klant die hier al gebruik van maakt, liet ons weten de eerste week na livegang de meeste omzet ooit gedraaid te hebben. Een resultaat waar we trots op zijn!


Direct aan de slag

Expert review aanvragen

Gebruik maken van de expert review, of meer weten? Laat je gegevens achter en Bas Muller, sales consultant bij Proud Nerds, neemt contact met je op.

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid