Webshops   Proud Nerds

Magento 2

Hét CMS voor e-commerce platforms, Magento, verbetert voortdurend zijn product. Maar Magento 2 is niet zomaar een doorvertaling, het is een heel nieuw platform. De komst van Magento 2 in 2015 markeerde een tijdperk waarin webwinkelervaringen nog boeiender zijn geworden. Iedereen die e-commerce hoog op de agenda heeft staan, gaat over naar Magento 2.

Krachtig CMS voor webshops

Wat is Magento 2?

De markt voor e-commerceplatforms wordt overspoeld met oplossingen, maar Magento blijft opvallen. Magento 2 is met recht een online shop krachtpatser. Niet voor niets dat het platform ook dit jaar weer is uitverkozen tot leader in de Magic Quardrant van Gartner.

Ten opzichte van de eerste versie, is Magento 2 een geheel nieuw platform. Helemaal ‘from scratch’ gebouwd en super gebruiksvriendelijk. Het biedt Proud Nerds bovendien ongeëvenaarde flexibiliteit om ook eigen innovaties en koppelingen te ontwikkelen. Onze Nerds kijken graag samen of Magento ook de oplossing is voor jouw digitale uitdaging. 

Magento 2
Magento 2 Magento 2
211019 1002 Kopie 211019 1002 Kopie 211019 1002 Kopie

Proud Nerds

Bij Proud Nerds kunnen we wel blijven praten over Magento 2. Wist je bijvoorbeeld dat je geweldige winkelervaringen creëert met Page Builder? En dat Magento ook nog uitgebreide andere modules en mogelijkheden heeft zoals Commerce, B2B en Headless? Wil je er graag meer over weten, bel of mail even. Dan delen we alle mogelijkheden met je.

De Voordelen van Magento 2

Gebruikersvriendelijk

Wat heeft de introductie van Magento 2 webshop eigenaren gebracht? Het is allereerst veel gebruiksvriendelijker. Je kunt nu veel gemakkelijker zelf aanpassingen doorvoeren in het thema van jouw webshop en producten aanmaken of aanpassen.

Hogere Snelheid

Een zoekopdracht wordt in Magento 2 heel vlot verwerkt. De nieuwe versie van het CMS:

  • Verwerkt 39% meer bestellingen per uur;
  • Heeft vrijwel onmiddellijke responstijden op de server voor het bladeren door de catalogus/producten;
  • Heeft een tot 66% snellere reactietijd voor het toevoegen aan een winkelwagen;
  • Bereikt eind-tot-eind check-out tijden die tot 51% sneller zijn;
  • Laadt 30% tot 50% sneller.

Verbeterd afrekenproces

Magento 2 is ontworpen met een verbeterd afrekenproces dat bestaat uit een tweestapsproces in plaats van de zes stappen.

Mobielvriendelijk

Meer en meer gebruikers shoppen via hun mobiel of tablet. Magento 2 is zeer mobielvriendelijk en leent zich ook om mobielvriendelijke apps te maken.

Touchscreen-vriendelijk

Het Magento 2-beheerpaneel is touchscreen-vriendelijk. Dit maakt het gemakkelijk om je webwinkel te beheren met behulp van mobiele telefoons of tablets.

Eenvoudig upgraden

Magento 2 is eenvoudig te upgraden. Er is een continu proces actief om het platform te verbeteren en beveiligingspatches aan te bieden om de webshop up-to-date te houden. Dit vraagt dus nieuwe releases van tijd tot tijd, maar een upgrade helpt de e-commerce-ervaring voor jouw klanten te verbeteren.

Nuttige extensies

Magento 2-extensies verbeteren de functies en functionaliteiten van je webwinkel. Er is een ruime keuze aan kwalitatieve extensies. Alle grote betaalproviders (Adyen, Mollie, Ingenico, MultiSafepay), fulfilmentdiensten (PostNL, DHL, Sendcloud, Picqer), ERP pakketten (Exact, Navision), marketingdiensten (Copernica, Channable, MailCampaigns, MailChimp) en PIM systemen (Akeneo, InRiver) hebben eigen extensies en koppelingen beschikbaar.

Uitgebreide rapportage

Rapportages zijn erg belangrijk voor jouw succes in e-commerceland. De nieuwe geavanceerde rapportagefuncties geven inzicht in drie kritieke gebieden: bestellingen (het aantal bestellingen en de gemiddelde orderwaarde), klanten (het aantal geregistreerde accounts is ook te segmenteren) en producten (aantal bestelde producten en welk product het best verkoopt). Nog meer rapportages? Magento BI (Business Intelligence) is ingebouwd en je kunt een koppeling leggen met Google Analytics en Adobe Analytics.

E-commerce

Contact

Laat je door ons inspireren!

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min