Webshops   Proud Nerds

Magento B2B

Als eigenaar van een webshop wil je zakelijke klanten dezelfde beleving bieden als andere consumenten. Maar de B2B-markt stelt andere eisen aan een e-commerceplatform dan het reguliere klantencontact. Denk aan klantspecifieke prijzen, grotere orders, de mogelijkheid om offertes aan te vragen en aankopen te doen op rekening. In dat geval bieden de B2B-functionaliteiten van Magento Commerce uitkomst.

E-commerce voor B2B-klanten

Magento voor e-commerce

Magento is de Tesla onder de e-commercesystemen. Een ijzersterk brand dat staat voor gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor je webshop, vol onbegrensde mogelijkheden. Fulfilment, marketing, logistiek, financieel: alle datastromen haal je met Magento makkelijk uit één centraal systeem. Magento Commerce biedt bovendien uitgebreide functies voor de B2B-markt.

Magento B2b (1)
Magento B2b (1) Magento B2b (1)

E-commerce voor B2B

Met een B2B e-commerce platform geef je je klanten of dealers meer bestelgemak en heb je naar het verwerken van orders geen omkijken. Dat levert de buitendienst een flinke tijdsbesparing op. Tijd die zij kunnen besteden aan persoonlijk contact met de klant. Bekijk het ook vanuit het perspectief van je klant: in een online shop kan de klant 24/7 producten bekijken en bestellen.

 

Proud Nerds en Magento B2B

Veel klanten van Proud Nerds richten zich op de zakelijke markt. We denken met hen mee hoe ze hun zakelijke klanten effectief kunnen bedienen op hun platform. Magento B2B is de manier om dat te bereiken. Het leent zich ook uitstekend om meerdere portalen op te draaien. Iets dat regelmatig voorkomt bij klanten van Proud Nerds.

Onze partnerschappen hebben al tot de nodige innovatieve oplossingen in de B2B-markt geleid. Zo realiseerden we voor een callcenter een oplossing om sneller zakelijke bestellingen te verwerken. En voor Douwe Egberts bedachten we een systeem dat het makkelijker maakt reserveonderdelen voor koffiemachines te bestellen. Hadden we al verteld dat ons dat de Magento Innovatie Award opleverde?

Magento B2B voor jouw platform

In 2017 werd Magento nog uitgeroepen door Internet Retailer tot het grootste e-commerceplatform voor business-to-business. Dat begrijpen wij als geen ander. Met Magento B2B laat je cross-selling en up-selling in feite over aan je webshop. Enkele voordelen? Hier gaan we…

 

Met Magento B2B

  • vergroot je makkelijk je naamsbekendheid door de verhoogde vindbaarheid;
  • kunnen klanten offertes aanvragen en geef je flexibele kortingen;
  • hanteer je klantspecifieke prijzen of verberg je de prijzen;
  • beheer zelf je webshop door de makkelijke Magento back-end;
  • ken je eenvoudig rechten per gebruiker toe;
  • stimuleren je herhaalaankopen op basis van historie;
  • koppel je verschillende ERP-systemen;
  • is ‘mobile first’ mogelijk door het responsive design;
  • laat je klanten op krediet bestellen of stuur je een factuur.
E-commerce

B2B-klanten optimaal bedienen?

Laat je door ons inspireren!

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min