Webshops   Proud Nerds

PWA

Supersnelle webpagina’s, een betere gebruikerservaring, meer betrokkenheid van de klant en verhoogde conversieratio’s. Allemaal beloftes die Proud Nerds met de implementatie van Progressive Web Apps (PWA) kan waarmaken. Met een PWA beleeft een klant jouw webshop als een app.

Beleving van een app

Wat is een PWA?

Een Progressive Web App (PWA) is een webshop die de gebruikerservaring biedt van een app. En dan maakt het niet uit of je bezoeker nu zijn mobiel, tablet of computer gebruikt om te shoppen. De PWA shops zijn snel, responsive, offline te gebruiken en op mobile installeerbaar met alle voordelen van een native app zoals push notificaties en automatische updates. 

PWA
PWA PWA
Bespaar kosten

PWA vs. Native App?

Native apps kunnen een geweldige gebruikservaring bieden. Vaak beter dan een webshop die benaderd wordt via een browser. Het nadeel is alleen dat deze duur zijn om te bouwen en te onderhouden. Bovendien gebruiken de meeste bezoekers alleen apps die ze bij herhaling willen gebruiken. Veel native apps worden daarom beperkt gedownload en gebruikt.

Met een PWA bouw je jouw webshop één keer en bestuur je deze vanuit één back- en frontend. Hierdoor beperkt je onderhoud en updatekosten. Google kan bovendien de PWA indexeren wat bij een mobiele app niet mogelijk is. Bij een PWA is het gelukkig ook niet nodig om deze in een store te zetten wat voor een native app wel noodzakelijk is met alle beperkingen die daarbij gelden.

Istock 1367793192
Istock 1367793192 Istock 1367793192

 

 

E-commerce

Jouw webshop ook als een app laten werken?

Ontdek de mogelijkheden van PWA met Proud Nerds.

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min