Webshops   Proud Nerds

Webshops voor succes in e-commerce

Proud Nerds realiseert e-commerce platforms voor bedrijven met ambitie. Organisaties die het uiterste uit hun webshop willen halen. Wanneer je jouw webshop continu wilt innoveren en verbeteren, dan ben je bij Proud Nerds aan het juiste adres!

header image

Strategy & consulting

Bij Proud Nerds staat strategie voorop. Waar wil jij over een aantal jaren staan met je bedrijf? Wie is jouw klant en wat wil je communiceren naar je klant? Onze business consultants gaan met jou op zoek naar antwoorden. We denken met je mee over strategische vraagstukken zoals:

 • Doelgroepbenadering
  Ben je actief in Business-to-Business of Business-to-Consumer? De marktbenadering verschilt
  Bij B2B heb je te maken met verschillende prijsklassen, leveringstermijnen en bulkbestellingen. Dat vraagt om compleet andere overwegingen dan in B2C, waar zaken als vindbaarheid, loyalty programma’s een grotere rol spelen.

 • Uitstraling
  Wat wil je uitstralen? Speelt emotie een grote rol in de verkoop van jouw producten, of is een meer zakelijke uitstraling op z’n plaats? De uitstraling van de webshop moet aansluiten bij het gevoel dat je wilt oproepen bij je klant.

 • Optimalisatie online verkoop
  Je webshop is slechts het zichtbare deel van jouw verkoopkanaal. Maar om online verkoop optimaal te organiseren, realiseren we in de back-end nog talloze koppelingen met andere software, zoals ERP-systemen en CRM-pakketten. Daarbij gaan we graag een stapje verder. Zo dachten we bij Douwe Egberts bijvoorbeeld mee hoe zij hun winkels ’t meest efficiënt koppelen aan voorraden.

 • Pieken op het juiste moment
  Actief meedenken over de business van de klant, betekent ook anticiperen op momenten die voor jou belangrijk zijn. Op piekmomenten moeten de servers grote hoeveelheden bezoekers aankunnen, zodat snelheid en payments gewaarborgd zijn. We richten jouw webshop ‘Black Friday-proof’ in.

VVV Cadeaukaarten

Zowel B2B als B2C klanten worden op hun wenken bediend op het e-commerce platform van VVV Nederland.

Vvv Intro Img
Vvv Intro Img Vvv Intro Img

Webshop Malmberg

Vlak voor het schooljaar begint, komt er een hoos bestellingen op onze opdrachtgever Malmberg af. Hun webshop is er klaar voor.

PON Intro Img
PON Intro Img PON Intro Img
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2 Ux Lab Header2

Experts in UX-design

De conversie van je webshop staat of valt met de beleving van de gebruiker. En daar komt UX-design om de hoek kijken. Dat gaat verder dan ‘de juiste button op de juiste plek’. Voor de beste conversie moet je webshop ook verleiden, retesnel zijn en zowel op desktop als mobiel lekker werken. Of onze ideeën ook echt werken, testen we in ons UX-Lab.

De nieuwste technieken

Wie te lang in oude technieken blijft hangen, wordt keihard ingehaald. Daarom gebruiken we bij Proud Nerds altijd de nieuwste technieken. Ons doel is niet om ‘er als eerste bij te zijn’. We beschouwen onszelf ook niet als voorloper in de markt. Maar door de nieuwste, bewézen technieken te integreren, bereiken we de grootste snelheid en beste prestaties voor jouw webshop.

Ons favoriete e-commerce contentmanagementsysteem Magento ontwikkelt zich continu door. En we realiseren steeds vaker headless oplossingen

Personaliseren van producten

Personalisatie is voor veel bedrijven een interessant verdienmodel. Door klanten producten op maat te laten maken, door related products aan te bieden, of op een andere manier maatwerk te bieden, optimaliseren zij hun conversieratio. Proud Nerds helpt je klant moeiteloos customizen met doordachte product configurators voorzien van fraaie 3D visualisaties. Door slim UX-design stimuleren we de bezoeker zoveel mogelijk gebruik te maken van aanvullende opties.

Crownstudent biedt caps op maat

In de webshop van Crownstudent laten klanten unieke, gepersonaliseerde caps maken.

Crown Intro Img.Png
Crown Intro Img.Png Crown Intro Img.Png

Personalized buggy’s van Quinny

Je eigen buggy customizen. Dat kan op de site van Quinny. 

Quinny Intro Img
Quinny Intro Img Quinny Intro Img

Meebewegen met de markt

De trends in e-commerce volgen elkaar razendsnel op. Op het gebied van vindbaarheid heb je steeds te maken met nieuwe uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de Core Web Vitals -de metrics die Google hanteert om de gebruikerservaring te meten-. Ook security is zo’n thema waar je alert op moet zijn.

Proud Nerds houdt nauwkeurig in de gaten wat er speelt in de markt en informeert je daar regelmatig over. Voordat we op een trend inspringen, bekijken we wel eerst of ie kansrijk is. We willen je niet onnodig op kosten jagen.

Werkwijze

Als klant van Proud Nerds werk je samen met een vast team. We gaan regelmatig met elkaar om tafel, waarna het team scrummend toewerkt naar nieuwe releases. En met ons ervaren supportteam blijven we je dagelijks ondersteunen.

Meer weten?

Neem contact op

Eens sparren over de kansen voor jouw webshop?