Websites   Proud Nerds

Umbraco

Prettig en intuïtief, zo luidt het oordeel van vrijwel alle gebruikers van Umbraco. Het contentmanagementsysteem is uitermate populair vanwege die ongekende gebruiksvriendelijkheid. Umbraco is een open source CMS gebaseerd op .NET technologie van Microsoft. Geschikt voor alle websites: ook de complexere, grote sites.

Grote diversiteit aan websites

Wat is Umbraco?

Umbraco is oorspronkelijk echt ontwikkeld als contentmanagementsysteem. Daarin verschilt het bijvoorbeeld van WordPress, dat van oorsprong een blogplatform is en later uitgebouwd tot algemeen CMS. In de basis is Umbraco een gratis open source systeem, er zijn geen licentiekosten. Ben je benieuwd of Umbraco voor jou hét CMS is? Laat je adviseren door onze Nerds.

Umbraco Logo
Umbraco Logo Umbraco Logo
Umbraco Beeld2 Umbraco Beeld2 Umbraco Beeld2

Hoogenboom mode

Hoogenboom biedt een uitgebreide collectie heren en damesmode. De website en webshop is door ons ontwikkeld in Umbraco, door middel van een import module die we gebouwd hebben in Umbraco worden de items beheerd.  

Proud Nerds en Umbraco

Bij Proud Nerds hebben we een dedicated team dat Umbraco sites ontwikkelt. Heel veel van onze klanten hebben Umbraco-websites. En dat is niet vreemd. Elke klant heeft immers zijn eigen wensen en behoeften. Umbraco stelt ons in staat om de gebruikerservaring te creëren die daarbij past.

Contentbeheer met Umbraco

Umbraco maakt het beheer en onderhoud van content een peulenschil. Beheerders kunnen zelf eenvoudig pagina’s aanmaken, redirects toevoegen, urls aanmaken en de content eenvoudig ‘previewen’. In het geval van een probleem, switcht de beheerder gemakkelijk terug naar een vorige versie. Door publicatiedata in te voeren, (de)publiceert Umbraco automatisch tijdgevoelige content. En met de speciale mediabibliotheek hebben beheerders volledige controle over het mapbeheer voor hun media-items.

Umbraco kent verder een actieve community waarin ontwikkelaars hun ideeën delen over verbetering van functies en nieuwe functies. Het bedrijf Umbraco luistert voortdurend naar de gemeenschap en rolt minstens een keer per twee weken nieuwe updates uit met bugfixes en innovaties.

De voordelen van Umbraco op een rij

Dit zijn de redenen waarom veel organisaties kiezen voor Umbraco:

  • Open Source
  • Gratis modules
  • Geen licentiekosten
  • Zeer flexibel
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Continue ontwikkeling
  • Geen kennis nodig van HTML of programmeertaal
  • Maatwerk mogelijk
  • Goede vindbaarheid in search engines mogelijk
  • Veiligheid gegarandeerd

Aan de slag met Umbraco

Met de oplevering van een Umbraco website, verzorgt Proud Nerds een heldere cursus aan de beheerders van de site. Zo kunnen zij direct aan de slag met het CMS. Extra uitleg of cursussen nodig? Informeer gerust.  

Umbraco website

Interesse?

Ons team staat te springen.

Een Umbraco website ontwikkelen? Proud Nerds is jouw partner in Umbraco

211019 0702 211019 0702
211019 0702