Websites   Proud Nerds

Websites voor commerciële groei

Jouw klant. De eindgebruiker. Die speelt bij Proud Nerds een heel belangrijke rol in de ontwikkeling van commerciële websites. Want de manier waarop jouw bezoeker de website ervaart, is bepalend voor de conversie van een site. Ongeacht of je doel leadgeneratie, informatievoorziening, imagebuilding of anders is.

Strategy & consulting

Onze business consultants zijn jouw eerste aanspreekpunt. Zij zullen je zeker de vraag stellen: Waar wil je over 5 of 10 jaar staan met jouw bedrijf? Proud Nerds’ ontwikkelfilosofie begint namelijk altijd met een duidelijke strategie. Om met digitale oplossingen echt bij te dragen aan jouw business, moeten we het einddoel duidelijk in beeld hebben. Onze Nerds gaan graag met je in gesprek om de juiste strategie te bepalen.

Maak een afspraak

Welk CMS?

Als je nog geen keuze hebt gemaakt voor een CMS, dan komt in de strategiefase zeker aan bod welk systeem het beste aansluit bij jouw doel. Proud Nerds heeft gespecialiseerde teams in huis voor TYPO3, Umbraco, WordPress en Sitecore. Zijn er veel koppelingen nodig met achterliggende software? Dan is een headless oplossing het overwegen waard. Daarbij gebruik je uitsluitend de beste elementen van de benodigde softwarepakketten en bied je ze aan via een minimale front-end bovenlaag.

Optimaliseren

Ook als een website eenmaal staat, blijft Proud Nerds actief met je meedenken over optimalisaties en innovaties. Privacy en toegankelijkheid zijn daarbij belangrijke thema’s. Proud Nerds is ISO-27001 gecertificeerd en heeft kenners in huis op het gebied van privacy-wetgeving en webrichtlijnen (WCAG). Dit is erkent door DDAI met het DDAI waarmerk. 

Gazelle.nl van PON Bike

Een high-traffic platform als gazelle.nl snel laten draaien en stabiel houden. Dat is de uitdaging voor onze opdrachtgever PON Bike.

PON Intro Img
PON Intro Img PON Intro Img

Website Nysingh

Nysingh heeft ruim 200 medewerkers die samen honderden contentbijdragen realiseerden over tientallen verschillende rechtsgebieden. Hoe breng je zoveel content overzichtelijk in beeld voor de bezoeker?

Nysingh
Nysingh Nysingh
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2 Ux Lab Header2

User Experience

Die eindgebruiker speelt dus een centrale rol in onze websites. Wij willen hem of haar een zo prettig mogelijke ervaring bieden bij het gebruik van de website. Bij Proud Nerds is UX-design dan ook in het complete ontwikkelproces aanwezig. In ons Proud Nerds UX lab zetten we echte respondenten in, om meer te weten te komen over de daadwerkelijke ervaring van de gebruiker.

Website SNP

Vliegtickets, accomodatieprijzen, de beschikbaarheid van gidsen. SNP is voor haar reisaanbod afhankelijk van veel zaken. De back-end van SNP.nl herbergt dan ook veel koppelingen.

Snp Intro Img
Snp Intro Img Snp Intro Img

MaxVandaag

MaxVandaag.nl is een contentplatform pur sang. De keuze voor het CMS WordPress was dan ook snel gemaakt, aangezien dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de presentatie van content.

MAX
MAX MAX
Meer weten?

Neem contact op

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!