Websites   Proud Nerds

WordPress

Ooit ontwikkeld als blogplatform, is WordPress al lang uitgegroeid tot populair en veelzijdig contentmanagementsysteem. Niet voor niets is ruim een kwart van alle websites gebouwd in WordPress. Je kunt dit CMS nog steeds gebruiken om een eenvoudige blog te maken, maar het leent zich ook uitstekend voor volledig functionele websites en mobiele applicaties.

Flexibel en gebruiksvriendelijk

Waarom WordPress als CMS?

WordPress is een heel flexibel en gebruiksvriendelijk CMS. Het is een open source CMS, wat betekent dat de broncode van de software voor iedereen beschikbaar is om mee te werken. En daar wordt enthousiast gebruik van gemaakt. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Is WordPress hét CMS voor jouw digitale uitdaging? Onze Nerds adviseren je graag. 

Wordpress Logo (1)
Wordpress Logo (1) Wordpress Logo (1)
Wordpress Beeld2 Wordpress Beeld2 Wordpress Beeld2

Nysingh

De website van Nysingh was enigszins verouderd en kon wel een nieuw jasje gebruiken. Voor het maken van het redesign is in samenwerking met Nysingh onderzoek gedaan naar hoe de User Experience kon worden verbeterd. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website met een frisse look and feel.

Proud Nerds en WordPress

Waar de meeste webbouwers bestaande WordPress-thema’s aanpassen voor een klant, kiezen wij er bij Proud Nerds voor om de complete basis zelf te maken. Op die manier zijn we het beste in staat jouw wensen te vertalen naar een perfect werkende digitale oplossing.

Ons design-team maakt een uniek ontwerp en Proud Nerds’ team met gedreven WordPress-ontwikkelaars bouwt het vervolgens in het CMS. We maken gebruik van de beste WordPress plugins voor zaken als SEO en optimalisatie en zetten daarnaast vooral zelf ontwikkelde plugins in. Deze manier van werken levert niet alleen maatwerk op. Het heeft ook een gunstig effect op de snelheid van de site. Het CMS bevat namelijk alleen de essentiële zaken voor jouw website.

De WordPress community

Omdat WordPress een open source CMS is, kan iedereen eraan bijdragen. De enorme wereldwijde community schrijft plugins, ontwerpt nieuwe thema’s, beantwoordt supportvragen en schrijft patches om bugs te herstellen. Proud Nerds maakt waar nodig dankbaar gebruik van die support en is daardoor in staat snel te handelen bij eventuele vragen.

Contentbeheer met WordPress

WordPress maakt het de redactie van je website zo makkelijk mogelijk om content te beheren. Bij Proud Nerds maken we bovendien veel gebruik van de plugin Advanced Custom Fields om extra velden te maken die aansluiten bij het ontwerp. Zo heb je als klant een duidelijk overzicht van wat je kunt aanpassen en zal het design er ook altijd strak uit blijven zien.

De voordelen van WordPress op een rij

Dit zijn de redenen waarom veel organisaties kiezen voor Wordpress:

  • Open Source
  • Geen licentiekosten
  • Flexibel
  • Eenvoudig te beheren
  • Continue ontwikkeling
  • Geen kennis nodig van HTML of programmeertaal
  • Zoekmachine vriendelijk
  • WordPress is veilig en beveiligd

Aan de slag met WordPress?

Wanneer Proud Nerds jouw WordPress website oplevert, verzorgen we voor de redactie een heldere cursus. Zo kunnen zij direct aan de slag met het CMS. Extra uitleg of cursussen nodig? Informeer gerust.  

WordPress site

Wil jij een WordPress website?

Ons team staat te springen.

Ons team van WordPress developers staat te springen.

211019 0702 211019 0702
211019 0702