Werken bij   Proud Nerds

DevOps Engineer

Als DevOps Engineer sta je aan de basis van de gave projecten die onze Scrum teams opleveren. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide webshops met ‘configurators’ waarmee gepersonaliseerde producten samengesteld kunnen worden.

header image

Wat ga jij doen? 

Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van de OTAP straten van de applicatieplatformen van onze klanten. Het is jouw taak om performance, betrouwbaarheid en signalering continu te verbeteren. Met jouw werkzaamheden ben je dan ook een essentiële schakel in het team. Je houdt jouw collega’s goed op de hoogte van de performance van de verschillende omgevingen. Het team waar je in terecht zal komen bestaat uit gespecialiseerde Developers die de platformen van onze klanten verder ontwikkelen en verbeteren. Samen met die collega’s zorg je er voor dat de infrastructuur blijft draaien en altijd up-to-date is.

Omdat je aan verschillende projecten gaat werken, kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

 • Het opzetten en onderhouden van de OTAP straten;
 • Het uitrollen van hulpmiddelen ter ondersteuning van de ontwikkelprocessen;
 • Het oplossen van verstoringen van de online platformen van onze klanten;
 • Bijdragen aan het definiëren en implementeren van de architectuur van onze klanten.

Wat neem jij mee? 

We zijn op zoek naar een DevOps Engineer met ervaring in het vak. We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie (het opzetten of onderhouden van een OTAP straat met Developers);
 • Je werkt onder andere met onderstaande tools en technieken:
  • Linux systemen – Ubuntu
  • Continuous Integration & Continuous Delivery – Bitbucket, Bamboo
  • Versiebeheer – Git (Bitbucket)
 • Tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve, uitdagende technologieën te werken. Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.300–€5.300,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2 Ux Lab Header2

Over Proud Nerds

Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen. 

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Sandy Lufino Bastmeijer, via s.lufino@it-8.nl of 06 21509112.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. We nemen contact met je op en er volgt een intake met onze recruiter IT-8 ter kennismaking. De eerste stap is gezet! Nu volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

full width image
bouncing arrow
Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor