Werken bij   Proud Nerds

Front-end Magento Developer

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 70 medewerkers en torenhoge ambities in het hartje van Nijmegen! We bouwen webshops met ingewikkelde configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk app’s en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

header image

Functieomschrijving

Op dit moment zijn we ter uitbreiding van de teams die webshops bouwen op zoek naar een Front End Developer. In deze functie werk je binnen een van de scrumteams, en sta je aan de basis van gave projecten die jullie als team opleveren. Als team werken jullie namelijk niet zo maar aan projecten, maar aan ingewikkelde webshops met configurators die niemand anders zo kan maken als jullie!

In deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt samen te werken met je collega’s. Samen bepalen jullie namelijk het succes van dat wat jullie opleveren. Jouw bijdrage hierin ligt met name in het bedenken en uitvoeren van interactieve onderdelen. In deze functie kan je jouw passie voor het neerzetten van de optimale user experience dus helemaal kwijt!

Omdat je aan verschillende projecten gaat werken kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

 • Ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces voor de e-commerce applicaties van onze klanten.
 • Samen met de andere collega’s in het scrum team de sprints vaststellen en gedaan krijgen.
 • Daarnaast denk en bouw je mee aan onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk opleveren van e-commerce applicaties.

 

“Ik vind het mooi om te zien dat mensen met verschillende disciplines elkaar aanvullen en versterken waardoor ze boven zichzelf uitstijgen.”

- Chris, Teamlead E-commerce

 

Vacature eisen

We zijn op dit moment op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft in het vak. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset beschikt, en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren.

Wat is die skillset dan? Nou, termen als Css, Sass, Less, HTML, Javascript, React of NodeJS moeten in jouw repertoire voorkomen, en geen geheimen voor je hebben.

Je zou ons dan ook zeker een berichtje moeten sturen, wanneer je jezelf herkent in (een groot deel van) onderstaande punten:

 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau, en kan dit aantonen door bijvoorbeeld een diploma in IT of software ontwikkeling, of door uitgebreide werkervaring;
 • Je hebt 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met scrum projecten, en draagt als creatieve Front Ender daar jouw steentje aan bij;
 • Je hebt ervaring met eerder genoemde technieken, zoals HTML, CSS, Javascript, Typescript en gespecialiseerd bent in React JS en/of native
 • Je bent creatief, kan nauwkeurig werken en ziet kansen waar anderen geneigd zijn om op te geven;
 • En tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

 

“I'm working with a group of people who're all highly skilled specialists in their own fields and they're all eager to share their knowledge and help you out. I can only hope that all my future working environments will be as motivating and accepting as this one.”

- Enej, Frontend Developer

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast deze leuke vacature, gezellige collega’s en inspirerende kantooromgeving, bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je als gloednieuwe Front End Developer rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Een eigen kroeg met bierbrouwerij (echt waar!);
 • En een gezamenlijke lunch, teamuitjes, borrels en sport-activiteiten met je collega’s!
Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen aan Mascha Rutten via het sollicitatieformulier.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor