Werken bij   Proud Nerds

Front-end React Developer

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

header image

Wat ga jij doen?

Als Front-end React Developer werk je binnen één van onze Scrum teams aan toekomstgerichte oplossingen. Je gaat meewerken aan één van onze grootste projecten, voor een technisch zeer innovatieve organisatie. Ons team heeft recent het gehele platform van dit internationale bedrijf vernieuwd, dit gaat de komende jaren verder uitgebreid worden.

In deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om te werken in een multidisciplinair en internationaal team. Samen bepalen jullie het succes van dat wat jullie opleveren. In deze functie kan je jouw passie voor het neerzetten van de optimale User Experience helemaal kwijt!

 • Ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces voor de e-commerce applicaties van onze klanten.
 • Samen met de andere collega’s in het Scrum team de sprints vaststellen en succesvol afronden.
 • Daarnaast denk en bouw je mee aan onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk opleveren van e-commerce applicaties.

Wat neem jij mee?

We zijn op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft in het vak. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset te beschikken en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren.

Waaruit bestaat die skillset? We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en kan dit aantonen door bijvoorbeeld een diploma, of door uitgebreide werkervaring;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met Scrum projecten en draagt als creatieve Front-end React Developer daar jouw steentje aan bij;
 • Naast React JS heb je ervaring met HTML en CSS. Het zou een pre zijn als je ook kennis hebt van TypeScript, of als je interesse hebt om je hierin te verdiepen;
 • Je bent creatief, nauwkeurig en ziet kansen waar anderen geneigd zijn om op te geven;
 • Tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler! 

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken. Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.300–€5.000,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Contact

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Eva Venhuizen, via e.venhuizen@it-8.nl of 06 - 45116097.

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor