Werken bij   Proud Nerds

PHP Developer

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 70 medewerkers en torenhoge ambities in het hartje van Nijmegen! We bouwen webshops met ingewikkelde configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk app’s en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

header image

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het PHP team is Proud Nerds op zoek naar een PHP Developer met zowel backend als enige frontend kennis. In deze functie ga je met het team toewerken naar een leaddeveloper-rol. Dit team bestaat uit jonge, ambitieuze developers, die zich veelal richten op het bouwen van maatwerk WordPress websites.
Om deze vacature goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je goed kan samenwerken. In deze functie heb je namelijk dagelijks contact met verschillende mensen. Het ene moment heb je bijvoorbeeld een goed gesprek met je collega, om te brainstormen hoe de kwaliteit van jullie werk nóg beter kan worden, en het volgende moment zit je met een van onze klanten samen om de prioriteiten op de backlog te bespreken.

Naast je teamskills heb je door je opgedane ervaring ook een hoop technische kennis. In de rol van leaddeveloper krijg je ruimschoots de kans om die kennis in te zetten voor je team en voor onze klanten.
Omdat je aan verschillende projecten gaat werken kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

 • Ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces als custom-made WordPress thema voor diverse klanten.
 • Samen met de andere collega’s in het scrumteam de sprints vaststellen en gedaan krijgen.
 • Daarnaast neem je de leiding in het verbeteren van onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk opleveren van WordPress sites.

Vacature eisen

Om een goede invulling te geven aan de vacature PHP Developer zijn we op zoek naar iemand die ervaring en kennis kan combineren met zijn goede teamskills. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset beschikt, en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren. Wat is die skillset dan? Nou, termen als CSS, Sass, Less, HTML, Javascript, PHP en Gulp komen in je repertoire voor en weet je slim in te zetten om mooie producten te bouwen.
Heb je ervaring als PHP en WordPress Developer, en vind je het leuk om samen met je collega’s de mooiste projecten op te leveren? Dan is deze job jou op het lijf geschreven!
Los van de bovenstaande ‘eisen’ letten we bij een sollicitatie vooral op onderstaande punten:

 • Je bent gedreven om er met je toekomstige collega’s mooie successen te gaan beleven;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, of kunt ons overtuigen van jouw kennis;
 • Je hebt ervaring met scrum projecten, en draagt als Front- of Backender daar jouw steentje aan bij;
 • Je hebt ervaring met eerder genoemde technieken, zoals WordPress, HTML, Sass, Javascript, PHP en Gulp;
 • Kennis van Twig en Timber zijn een pré;
 • Je kunt leidinggeven, nauwkeurig werken en ziet kansen waar anderen geneigd zijn om op te geven;
 • En tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

 

“ Binnen een jong team leren, groeien en mooie producten opleveren die bijdragen aan Proud Nerds. Zo motiveren wij elkaar”

- Dionne, Frontend Developer

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast deze leuke vacature, gezellige collega’s en inspirerende kantooromgeving, bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je als gloednieuwe PHP Developer rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Een eigen kroeg met bierbrouwerij (echt waar!);
 • En een gezamenlijke lunch, teamuitjes, borrels en sport-activiteiten met je collega’s!

Contact

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Eva Venhuizen, via e.venhuizen@it-8.nl of 06 - 45116097.

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor