Werken bij   Proud Nerds

Senior .NET Developer

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 70 medewerkers en torenhoge ambities in het hartje van Nijmegen! We bouwen webshops met ingewikkelde configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk app’s en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

header image

Functieomschrijving

Gave projecten, mooie klanten, leuke collega’s, en nog veel meer! Als goede .NET developer heb je vast eindeloos veel vacatures voorbij zien komen waarin iedereen hetzelfde belooft. Waarom het bij Proud Nerds anders is, dat leggen we je graag uit.

We zijn een digital agency dat vorig jaar pas ontstaan is, maar met het doel Nederland te veroveren. Zo ver zijn we nog niet, maar iedereen die bij ons werkt wil een bijdrage leveren aan die doelstelling. Er worden nieuwe en innovatieve ideeën geboren omdat we naar elkaar luisteren en elkaar beter willen maken. Als Senior .NET Developer ga je hier een hele grote rol in spelen. Je brengt door jouw ervaring namelijk een nieuwe kijk op zaken mee, waar je het huidige .NET Team mee kan inspireren. Als technical lead bij projecten neem je de kartrekkersrol op je, waardoor je aan de basis staat van de oplossingen die we als bedrijf bouwen.

Deze oplossingen zijn heel uiteenlopend. De ene keer is het een maatwerk-applicatie voor een ziekenhuis waarmee je de kwaliteit van de zorg verbeterd, de andere keer een ingewikkelde configuratie voor een grote reisorganisatie. Die diversiteit maakt het (dat vinden we ten minste zelf) heel leuk om bij Proud Nerds te werken.

Vacature eisen

Omdat we op zoek zijn naar een Senior .NET Developer die het team en de projecten naar een hoger niveau kan tillen, zoeken we iemand met een paar jaar ervaring. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset te beschikken en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren.

In de praktijk betekent dit dat een hoop van onderstaande punten op jou van toepassing zijn:

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als .NET developer en je bent uitstekend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in .NET-land.
 • Je hebt ervaring met Azure en Azure DevOps
 • Je hebt ervaring met agile development (scrum is een pré)
 • Je hebt ervaring met technieken als HTML, Sass, SQL Server, Node.js en GIT
 • Je kan andere developers aansturen en motiveren

Dat je goed in je werk bent vinden we natuurlijk belangrijk, maar het moet ook een beetje gezellig zijn! Hopelijk ben je dus ook nog eens een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Alleen op die manier kan je het beste uit jezelf halen. We proberen dan ook zo goed mogelijke arbeidsvoorwaarden voor je te creëren, zoals:

 • Een goed salaris dat past bij je niveau;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een flexibele indeling van je werkweek;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Een eigen kroeg met bierbrouwerij (echt waar!);
 • En een gezamenlijke lunch, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Contact

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Eva Venhuizen, via e.venhuizen@it-8.nl of 06 - 45116097.

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor