Werken bij   Proud Nerds

Junior Test Engineer

clock

32 of 40 uur

wallet

€2800 - €3500

Jouw rol als Junior Test Engineer bestaat uit het tijdig traceren van fouten in de software voordat deze bij klanten terecht komt. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van testactiviteiten.

header image

Over Proud Nerds

Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen. 

Wat ga jij doen?

Je takenpakket als Junior Test Engineer is zeer divers en varieert van grootschalige periodieke nieuwe versies van de software, tot kleinere ‘requests for changes’ en ‘new product launches’. Waar jij je verder op gaat richten:

 • Naast technische, functionele en acceptatie tests verzorg je ook end-to-end regressietests;
 • Je neemt dagelijks deel aan stand-up meetings binnen je team van Developers, zodat je vroegtijdig op de hoogte bent van aankomende software wijzigingen;
 • Daarnaast vind je het leuk om anderen mee te nemen in het verhogen van de kwaliteit van zowel software als werkprocessen.

Wat neem jij mee?

Als Junior Test Engineer versterk je ons team met jouw visie op het gebied van het gehele test proces. Je hebt een proactieve houding en krijgt de ruimte om het proces van testen binnen Proud Nerds te integreren en te perfectioneren. Hierin wordt je begeleidt zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je jezelf hier optimaal in ontwikkelt. We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt oog voor detail, beschikt over een sterk analytisch inzicht en kan gestructureerd werken en documenteren;
 • Je spreekt en schrijft keurig Nederlands en Engels;
 • Ervaring met testautomatisering en Agile/Scrum werken is een pre, maar zeker niet nodig;
 • Certificering van ISTQB of T-MAP is een pre.
sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! We beoordelen je sollicitatie en daarna volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Process
Process Process

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken. Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2800-€3500 bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Andrew via andrew.siroen@proudnerds.com.

Join the team

Luuk Peters Luuk Peters
Luuk Peters
Senior developer .NET
Sjoerd De Wildt Sjoerd De Wildt
Sjoerd de Wildt
Teamlead .NET
Timo Tielens Timo Tielens
Timo Tielens
Developer .NET
Mantas Makelis Mantas Makelis
Mantas Makelis
Developer .NET
Developer Developer
Developer .NET
Developer .NET
'Thomas Herckenrath 'Thomas Herckenrath
Thomas Herckenrath
Developer .NET
Collin Van Der Geld Collin Van Der Geld
Colin van der Geld
Developer .NET
Michiel Alsters Michiel Alsters
Michiel Alsters
Product Owner
Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702