Werken bij   Proud Nerds

WordPress Developer

clock

32 of 40 uur

wallet

€2700 - €4200

Kijk jij er naar uit om als WordPress Developer te werken in een betrokken team? En wil jij bouwen aan gave nieuwe websites? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

header image

Over Proud Nerds

Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen. 

Wat ga jij doen?

Ter uitbreiding van het WordPress-team is Proud Nerds op zoek naar een PHP Developer met zowel backend als frontend ervaring. Dit team bestaat uit jonge, ambitieuze developers, die zich veelal richten op het bouwen van maatwerk websites.
Om deze vacature goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je goed kan samenwerken. In deze functie heb je namelijk dagelijks contact met verschillende mensen. Het ene moment heb je bijvoorbeeld een goed gesprek met je collega, om te brainstormen hoe de kwaliteit van jullie werk nóg beter kan worden, en het volgende moment zit je met een van onze klanten samen om de prioriteiten op de backlog te bespreken.

In de rol van developer krijg je ruimschoots de kans om die kennis in te zetten voor je team en voor onze klanten. Omdat je aan verschillende projecten gaat werken kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

 • Het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces o.a. binnen ons custom-made WordPress thema voor diverse klanten;
 • Samen met de andere collega’s in het scrumteam de sprints vaststellen en gedaan krijgen.
 • Coderen van nieuwe functionaliteiten voor de web applicaties van onze klanten;
 • Verbeteren van bestaande code, rekening houdend met snelheid, beschikbaarheid en beveiliging;
 • Je bent aanspreekpunt van onze klanten en levert support waar nodig;
 • Daarnaast denk en bouw je mee aan onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk opleveren van onze web applicaties.

Wat neem jij mee?

Om een goede invulling te geven aan de vacature WordPress Developer zijn we op zoek naar iemand die ervaring en kennis kan combineren met zijn goede teamskills. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset beschikt, en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren. Wat is die skillset dan? Nou, termen als CSS, Sass, Less, HTML, Javascript, Twig, PHP, Git, Git-flow en Gulp komen in je repertoire voor en weet je slim in te zetten om mooie producten te bouwen.
Heb je ervaring als PHP en/of WordPress Developer, en vind je het leuk om samen met je collega’s de mooiste projecten op te leveren? Dan is deze job jou op het lijf geschreven!

Los van de bovenstaande ‘eisen’ letten we bij een sollicitatie vooral op onderstaande punten:

 • Je bent gedreven om er met je toekomstige collega’s mooie successen te gaan beleven;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met scrum projecten, en draagt als Front- of Backender daar jouw steentje aan bij;
 • Je hebt ervaring met eerder genoemde technieken, zoals WordPress, HTML, Sass, Javascript, PHP en Gulp;
 • Kennis van Timber en Bootstrap is een pré;
 • En tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!
sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. We nemen contact met je op en er volgt een intake met onze recruiter IT-8 ter kennismaking. De eerste stap is gezet! Nu volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Vacature Stappen
Vacature Stappen Vacature Stappen

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast deze leuke vacature, gezellige collega’s en inspirerende kantooromgeving, bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je als gloednieuwe WordPress Developer rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2.700–€4.200,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Maaike Peters, via m.peters@it-8.nl (06 10406913).

Join the team

Bas De Kort Bas De Kort
Bas de Kort
Developer PHP
'Dionne Weijtens 'Dionne Weijtens
Dionne Weijtens
Developer PHP
Mikan Simonis Mikan Simonis
Mikan Simonis
Developer PHP
Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702