Werken bij   Proud Nerds

.NET Developer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3250 - €5000

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

header image

Wat ga jij doen?

Je komt te werken in een van onze .NET Scrum teams. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het bouwen van websites voor nieuwe klanten met name in de zorgsector, maar ook voor het onderhouden en de doorontwikkeling van verschillende websites en web applicaties van bestaande klanten. Je komt in korte tijd in aanraking met meerdere verschillende klanten en projecten en het is dan ook belangrijk in deze functie dat je de afwisseling leuk vindt.

Omdat je aan verschillende projecten gaat werken kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

 •  Websites en web applicaties ontwikkelen in Umbraco of Sitecore;
 • Zowel back-end als front-end ontwikkeling;
 • Samen met de andere collega’s in het Scrum team de sprints vaststellen en succesvol afronden.

Wat breng je mee?

We zijn op dit moment op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft in het vak. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset te beschikken en hiermee direct een bijdrage aan het team kan leveren.

Waaruit bestaat die skillset? We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in een groot deel van onderstaande punten:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als .NET Developer;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met ASP.NET (Core);
 • Je hebt ervaring met verschillende front-end technieken of hebt hier in ieder geval affiniteit mee
  en bent bereid je hierin te ontwikkelen;
 • Je hebt ervaring met Agile/Scrum werken;
 • Ervaring met Umbraco en/of Sitecore is een pré;
 • Kennis van React of React Native is een pré.
sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! We beoordelen je sollicitatie en daarna volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Process (1)
Process (1) Process (1)

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast deze leuke functie, gezellige collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je als .NET Developer rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.250–€5.000,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Maaike Peters, via m.peters@it-8.nl (06 10406913).

Join the team

Luuk Peters Luuk Peters
Luuk Peters
Senior developer .NET
Developer Developer
Developer .NET
Developer .NET
Michiel Alsters Michiel Alsters
Michiel Alsters
Product Owner
Mantas Makelis Mantas Makelis
Mantas Makelis
Developer .NET
Sjoerd De Wildt Sjoerd De Wildt
Sjoerd de Wildt
Teamlead .NET
'Thomas Herckenrath 'Thomas Herckenrath
Thomas Herckenrath
Developer .NET
Yvo Staal Yvo Staal
Yvo Staal
Developer .NET
Collin Van Der Geld Collin Van Der Geld
Colin van der Geld
Developer .NET
Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702