Werken bij   Proud Nerds

.NET Developer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3500 - €4500

Werken bij Proud Nerds betekent samen innovatieve oplossingen bouwen. We ontwikkelen digitale en interactieve producten zoals maatwerk app’s, CMS-systemen en websites. Een mooi voorbeeld van ons werk is App2Order. Een applicatie die de logistiek in operatiekamers verbetert. Met als resultaat dat het OK team meer rust en overzicht ervaart.

Vind je dit gaaf klinken? Lees dan snel verder!

header image

Wat ga jij doen?

Proud Nerds werkt met vaste ontwikkelteams aan projecten voor opdrachtgevers. Jullie ontwikkelen bijvoorbeeld webshops met complexe configuraties. Bij het opleveren van de maatwerk applicaties zorg je voor een ultieme User Experience voor de klant. Daarvoor gebruiken we ons eigen UX-lab.

Inhoudelijk ben je bezig met:

 • Het ontwikkelen van applicaties en websites in .NET;
 • Werken aan zowel nieuwe als bestaande oplossingen;
 • Samenwerken met het front-end en mobile development team;
 • Technische support werkzaamheden richting de klant;
 • Het inrichten en succesvol doorlopen van sprints samen met jouw Scrum team.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Voor Estivant, een avontuurlijke reisorganisatie, werkt ons ontwikkelteam aan een website met een fantastisch design. Tijdens dit project werken we aan een koppeling tussen het CMS-systeem en de backoffice waar alle reizen worden beheerd. Zowel in de front- als back-end wordt gewerkt aan kwalitatieve hoogstandjes. We hebben veel digitaal contact, maar voor de belangrijke meetings springen we op de fiets voor een fysiek bezoek. Samenwerken met deze vooruitstrevende opdrachtgever is echt een feest!

sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! We beoordelen je sollicitatie en daarna volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Process
Process Process

Wat we graag in je zien.

 • Minimaal 2 jaar ervaring met .NET development;
 • Ervaring of affiniteit met diverse front-end technieken (HTML, CSS, JavaScript)
 • Een leergierige houding en de wens om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Interesse om op een Agile/Scrum manier aan projecten te werken;
 • Je woont in (de omgeving van) Nijmegen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
 • Je hebt een werkvergunning en/of visa. (wij kunnen niet assisteren bij het verkrijgen hiervan).

Waarom zou je reageren?

Bij Proud Nerds vinden we het belangrijk dat jij blij bent met je baan. Daarom bieden wij:

 • Een salaris tussen de €3500 en €4500 per maand;
 • Goede pensioenregeling en 5 weken vakantie per jaar;
 • Genoeg ruimte om jouw kennis over bepaalde onderwerpen uit te breiden, door het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Samen met jouw vaste team heb je een eigen kantoorruimte die je zelf kunt aankleden. Daarbij heeft elk kantoor een eigen SONOS box voor de zorgvuldig samengestelde Spotify afspeellijsten.
 • Een fijne (hybride) werkomgeving met vrijheid om je eigen werk in te delen. En niet te vergeten de leuke teamuitjes. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ workshop, of een lasergame wedstrijd in ons eigen pand!
211019 0428
211019 1067
211019 0102
211012 0945
211019 0311
211019 0618
211019 0428
211012 0945
211019 1067
211019 0311
211019 0102
211019 0618

Waar kom je te werken?

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 80 medewerkers en torenhoge ambities. Als je ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat binnenstapt, ervaar je letterlijk veel ruimte door de hoge plafonds. De inrichting is hip en industrieel, met kleinere kantoorruimtes en veel glas. Hierdoor is de sfeer open en transparant, maar kun je toch in alle rust jouw werk uitvoeren. Je hebt veel vrijheid in je werk. Met jouw team bepaal en organiseer je zelf het grootste gedeelte van je werkzaamheden. Hierdoor is er ontzettend veel ruimte voor eigen initiatief! Wanneer je een goed idee hebt, staat iedereen daarvoor open.

Kennis en plezier staan daarbij hoog in het vaandel! Tijdens onze ‘innovatiedagen’ ga je samen met jouw collega’s brainstormen over relevante onderwerpen. Hierdoor houd je jouw kennis op peil en kom je even los van je dagelijkse werkzaamheden. Maandelijks worden er activiteiten georganiseerd door onze feestcommissie.

Hoe nu verder?

Wil jij ook impact maken met jouw development skills? Laat dan van je horen!

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel ons op 024 388 85 00 of mail naar info@proudnerds.com.

Join the team

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702