Werken bij   Proud Nerds

PHP Full Stack Developer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3000 - €3500

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We hebben 3 verschillende disciplines waarin we actief zijn, en waar we iedere dag weer de beste in willen zijn. We bouwen webshops met ingewikkelde configuratoren, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk app’s en websites, én richten ICT infrastructuur in voor mooie opdrachtgevers. Deze 3 expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

header image

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het WordPress-team is Proud Nerds op zoek naar een medior Fullstack PHP Developer met zowel backend als frontend ervaring. Dit team bestaat uit jonge, ambitieuze developers, die zich veelal richten op het bouwen van maatwerk websites.
Om deze vacature goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je goed kan samenwerken. Het ene moment heb je bijvoorbeeld een goed gesprek met je collega, om te brainstormen hoe de kwaliteit van jullie werk nóg beter kan worden, en het volgende moment zit je met een van onze klanten samen om te overleggen over een ticket waar je mee bezig bent.

In de rol van developer krijg je ruimschoots de kans om die kennis in te zetten voor je team en voor onze klanten. Omdat je aan verschillende projecten gaat werken kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

 • Ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces als custom-made WordPress thema voor diverse klanten.
 • Samen met je directe collega’s in het scrumteam de sprints vaststellen en ten uitvoer brengen.
 • Coderen van nieuwe functionaliteiten voor de web applicaties van onze klanten;
 • Verbeteren van bestaande code, rekening houdend met snelheid, beschikbaarheid en beveiliging;
 • Je bent aanspreekpunt van onze klanten en levert support waar nodig;
 • Daarnaast denk en bouw je mee aan onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk opleveren van onze web applicaties.

Vacature eisen

Om een goede invulling te geven aan de vacature PHP Developer zijn we op zoek naar iemand die ervaring en kennis kan combineren met zijn goede teamskills. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset beschikt, en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren. Wat is die skillset dan? Nou, termen als CSS, Sass, Less, HTML, Javascript, Twig, PHP, OOP, Git, Git-flow en Gulp komen in je repertoire voor en weet je slim in te zetten om mooie producten te bouwen.
Heb je ervaring als PHP en WordPress Developer, en vind je het leuk om samen met je collega’s de mooiste projecten op te leveren? Dan is deze job jou op het lijf geschreven!
Los van de bovenstaande ‘eisen’ letten we bij een sollicitatie vooral op onderstaande punten:

 • Je bent gedreven om er met je toekomstige collega’s mooie successen te gaan beleven;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met scrum projecten, en draagt als Front- of Backender daar jouw steentje aan bij;
 • Je hebt ervaring met eerder genoemde technieken, zoals WordPress, HTML, Sass, Javascript, PHP en Gulp;
 • Kennis van Timber is een pré;
 • En tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van Proud Nerds: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

Arbeidsvoorwaarden

Naast deze leuke vacature, gezellige collega’s en inspirerende kantooromgeving, bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je als gloednieuwe PHP Developer rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.000–€3.500,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!
Enthousiast?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Joris van den Beuken via joris.vandenbeuken@proudnerds.com of 06 2192 8682. Wil je solliciteren? Doe dat dan direct via de sollicitatie-button.

211019 0702 211019 0702
211019 0702