Wie zijn wij   Proud Nerds

Werkwijze

Bij Proud Nerds hebben we een heldere en uniforme werkwijze. We noemen het met trots onze ‘ontwikkelfilosofie’. Een aanpak die voor elke individuele klant werkt. In drie fasen werken we met de klant toe naar een optimaal eindresultaat. En daar eindigt het niet…

header image

De ontwikkelfilosofie van Proud Nerds

Fase 1: Strategy first

Al onze oplossingen beginnen met onderzoek. Om die effectieve en intuïtieve digitale oplossing te kunnen ontwikkelen, hebben we inzicht nodig in jouw organisatie, jouw klant en het op te lossen probleem. Het resultaat van dat onderzoek is een helder concept met functionele omschrijvingen en wireframes. Een duidelijke strategie hoe we samen dat einddoel bereiken.

Fase 2: Design for users

Zodra de strategie staat, krijgen de wireframes een uniek en doeltreffend design. Is het belangrijk dat jouw merk zichtbaar is? Als je wil, gaan onze designers helemaal los. Maar design dient ook altijd een ander doel: de optimale beleving van de gebruiker.

Fase 3: Develop and release

En dan bouwen we de applicatie waar behoefte aan is. We bouwen templates, schrijven code, koppelen systemen en doen er alles aan om perfect werkende, interactieve websites, webshops en applicaties te realiseren.

Doorontwikkelen

Ons werk zit er niet op als de applicatie eenmaal in de lucht is. Stilstand is achteruitgang, is ons motto. Dus zoals een partner betaamt, denken wij met je mee over hoe je meegroeit met de markt, hoe je verder verbetert. Kortom, hoe je jouw website, webshop of app doorontwikkelt voor een nog beter resultaat. Met ons ervaren supportteam zijn we in staat onze klanten te (blijven) ondersteunen. En al sprintend voeren we verbeteringen door.

Ux Lab Afbeelding Breed Ux Lab Afbeelding Breed Ux Lab Afbeelding Breed

User Experience

De gebruikerservaring speelt een rol in elke fase, maar UX Design heeft in deze fase de absolute hoofdrol. Werkt wat we hebben bedacht, ontworpen of ontwikkeld echt zo effectief, intuïtief en vloeiend? Dat kunnen we op elk moment onderzoeken in het Proud Nerds UX Lab.

Co-creatie in sprints

We zetten elke stap naar het eindresultaat samen met de klant. We werken namelijk volgens de Agile scrum methode. We bepalen samen de roadmap en werken daar in korte, tweewekelijkse sprints naartoe. Na elke sprint is er een feedbackmoment om te toetsen en te verbeteren. En dan bepalen we samen de volgende stap. Zo ben je als klant continu betrokken bij het ontwikkelproces en bereiken we in co-creatie het beste resultaat.

Meer weten?

Samenwerken met Proud Nerds?

Dat zouden we ontzettend leuk vinden.