WordPress Designer Proud Nerds Bouwt Goede WordPress Websites

WordPress Designer

Proud Nerds is een bijzondere WordPress designer, gespecialiseerd in custom WordPress designs van enterprise kwaliteit. Ruim 30 WordPress designers staan klaar voor:

  • Grafisch ontwerp
  • Technische realisatie
  • UX en usabillity advies
  • WordPress support
  • WordPress maatwerk

Nergens zo scherp geprijsd!

WordPress webdesign begint met een brainstorm

Wij beginnen ieder WordPress webdesign project met een brainstorm. Deze gaat over je business, je klanten, doelen, je producten, huisstijl, tone of voice, onderscheidend vermogen, unieke verkoopargumenten en alles wat verder van belang is voor een goed grafisch ontwerp. De WordPress designer verkrijgt zo alle informatie om een goed designconcept uit te werken. Samen met de klant wordt zo in een aantal iteraties een geweldig WordPress webdesign gerealiseerd dat niet alleen mooi is maar ook bezoe kers converteert naar klanten.

Ook de menustructuur werken wij mee uit

WordPress webdesign beperkt zich niet tot alleen het grafisch ontwerp en de techniek van de WordPress webshop. Op basis van aangeleverd materiaal, de bestaande website, de brainstorm en verdere gesprekken ontwikkelt de UX expert samen met de klant de sitestructuur. De sitestructuur en navigatiemenu is centraal onderdeel van het websiteconcept en het grafisch ontwerp. Klanten moeten op een logische manier snel de informatie vinden waarvoor ze op de website zijn gekomen. De WordPress designer verwerkt deze in het grafisch ontwerp. Zo levert Proud Nerds WordPress webdesign met een perfecte interface.

Een goede WordPress designer moet een ervaren grafisch ontwerper zijn

Iedere WordPress webdesigner van Proud Nerds heeft een grafische opleiding gevolgd op HBO niveau en minimaal 5 jaar ervaring met webdesign. Wij laten geen juniors werken aan de websites die voor onze klanten van levensbelang zijn. WordPress webdesign is veel meer dan een bestaand theme aanpassen of een kant en klaar theme van andere kleurtjes en een logo voorzien. Daarmee wordt nooit dezelfde conversie bereikt als met een krachtige interface die geoptimaliseerd is voor de webshop. Wij gaan net zo lang door tot u helemaal tevreden bent!

WordPress designer Proud Nerds, webdesign sinds 2000

WordPress designer word je niet zo maar en vergt meer dan webdesign alleen. Behalve dat ze zeer goede grafisch ontwerpers zijn, hebben de WordPress designers van Proud Nerds verstand van user experience design, gebruikersgemak, front-end technieken en veel meer. Alles wat je nodig hebt om een goede WordPress designer te kunnen zijn. En natuurlijk jaren van ervaring als webdesigner voor WordPress maar ook andere systemen!

Ook voor WordPress support en Zoekmachine Optimalisatie kunt u bij ons terecht!

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!