Responsive website
met donatiemogelijkheid

Het vraagstuk

MAX Maakt Mogelijk (MMM) is een stichting en heeft als doelstelling het bevorderen en ondersteunen van het maatschappelijk en geestelijk welzijn van ouderen in de samenleving. Daarnaast wil MAX Maakt Mogelijk het publiek bewustmaken van de leefsituatie waarin de armste ouderen leven.

Nieuwe website

MMM vraagt haar online partner Proud Nerds voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Belangrijk aspect: het moet voor bezoekers zo makkelijk mogelijk zijn om online te doneren. Een tweede belangrijke pijler is dat de website een goed beeld geeft van de projecten waarin MMM wereldwijd actief is. Omroep MAX heeft een gelijknamig tv-programma waarin projecten worden uitgelicht en kijkers worden opgeroepen online te doneren. De website moet dus ook grote bezoekersaantallen in één keer kunnen verwerken.

De business case

Bij Proud Nerds kijken we altijd eerst goed naar de doelgroep en de doelen en op basis daarvan bepalen we hoe de website het beste ingericht kan worden. In dit geval hebben we te maken met een doelgroep van overwegend 50+’ers die we willen aanzetten tot het doen van een donatie.

We onderzoeken de ideale conversieflow en presentatie van projecten. Ook besteden we extra aandacht naar de schaalbaarheid en prestaties van de onderliggende techniek.

De oplossing

We onderzoeken de ideale conversieflow en presentatie van projecten. Ook besteden we extra aandacht aan de schaalbaarheid en prestaties van de onderliggende techniek.

  • Realisatie van een responsive website met online donatiemogelijkheid en mooie presentatie van projecten
  • Doneren kan algemeen of specifiek aan een bepaald project en verloopt via de iDeal betaalmethode
  • Integratie wereldkaart met daarin alle projecten
  • Koppeling met het centrale video-archief van de NPO voor het ontsluiten van tv-uitzendingen
  • Implementatie van caching mechanismen voor high-traffic piekmomenten

Ontdek meer op: www.maxmaaktmogelijk.nl

Wat vindt
onze klant?

Bij Proud Nerds weten ze als geen ander een prettige persoonlijke benadering te combineren met resultaatgericht en hard werken.

Thomas Schippers
Projectleider MAX Vandaag

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!