Nieuws   Proud Nerds

Proud Nerds behaalt ISO 27001-certificaat

Proud Nerds is ISO 27001 gecertificeerd! Het certificaat prijkt sinds begin december 2020 naast onze deur in de Splendorfabriek. We laten hiermee zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Het bewijst dat de informatie van onze klanten en hun privacy bij ons in veilige handen zijn. We zijn trots op alle nerds die dit mogelijk hebben gemaakt!

header image

Over ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.  De norm beschrijft hoe je als bedrijf procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan. Het doel is de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. De norm beschrijft onder meer eisen voor het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

Een belangrijke mijlpaal

Het behalen van de ISO 27001-certificering zien we als een belangrijke mijlpaal in de realisatie van onze visie. Proud Nerds wil haar bekendheid vergroten als ontwikkelaar van de makkelijkste en meest gebruikersvriendelijke online applicaties van heel Nederland. We willen een lichtend voorbeeld zijn als het gaat om gebruikersvriendelijkheid en het borgen van de belangen van de eindgebruiker. Informatiebeveiliging speelt daarbij een grote rol, dus blijft Proud Nerds zich verder professionaliseren op dit vlak.