Nieuws   Proud Nerds

Proud Nerds verwelkomt GGZ-instelling Reinier van Arkel

Bij goed nieuws gonst het indrukwekkende geluid van de gong door de gangen van Proud Nerds. Zo ook deze week. We vierden het moment dat we Reinier van Arkel officieel als klant mogen verwelkomen! De komende jaren gaan we samenwerken aan diverse websites voor cliënten, naasten en verwijzers van deze Brabantse zorginstelling.

header image

Dit is Reinier van Arkel

Reinier van Arkel is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg met locaties in en rond ’s-Hertogenbosch. Een GGZ-instelling met een rijke historie. Sterker nog... Het is de oudste organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die ons land kent! We zijn trots dat wij met onze kennis en expertise een kleine bijdrage mogen leveren aan de vaak forse problematiek waar de cliënten van Reinier van Arkel dagelijks mee kampen.

De ervaring van de cliënt

Niets voor de cliënt, zonder de cliënt. Het is díe instelling waarin de mensen van Reinier van Arkel en Proud Nerds elkaar hebben gevonden. Proud Nerds heeft bij de ontwikkeling van digitale oplossingen een sterke focus op de eindgebruiker. In ons UX-lab zijn we in staat te ontdekken hoe cliënten van Reinier van Arkel onze digitale producten daadwerkelijk ervaren. Ook onze ervaring in de zorg was doorslaggevend voor de mensen van Reinier van Arkel om voor Proud Nerds te kiezen.

quote

“Met Proud Nerds maken we werk van toegankelijke en informatieve websites. Websites die cliënten en naasten helpen bij het voeren van eigen regie op het herstel en die onze samenwerking met partners in het netwerk ten goede komt.”

Erik Welten


Communicatie Adviseur bij Reinier van Arkel

Aan de slag!

De corporate website reiniervanarkel.nl, reinierwerktenleert en de website voor expertisecentrum herlaarhof.nl. Samen met het communicatieteam van Reinier van Arkel gaan we in 2022 aan de slag met al deze websites. Omdat het huidige CMS end-of-life is, maken we de overstap naar een multi-site omgeving in Umbraco.  

Maar eerst staat een website voor MomS op de agenda. MomS staat voor de zorg voor 'Moeders Met kind geboren uit Seksueel geweld'. Veelal slachtoffers van incest, verkrachting, mensenhandel of gedwongen prostitutie. We zijn enorm gemotiveerd om een gebruiksvriendelijk platform te ontwikkelen waar deze vrouwen geïnformeerd kunnen raken. Het vooronderzoek is inmiddels van start. Een goed begin van onze samenwerking!

ZORG

Meer weten?

Weten wat Proud Nerds nog meer doet in de zorg? Bekijk hier de cases voor onze opdrachtgevers.