Nieuws   Proud Nerds

Webwinkel Vakdagen: Live UX-testen!

De eerste gelegenheid waar we elkaar weer écht, in real-life kunnen ontmoeten, is meteen een knaller. Op 7 en 8 juli is de summer edition van de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Wij zijn erbij, samen met onze vrienden van Tomahawk! Jij ook? Niet te lang twijfelen, want we hebben wat moois voor je in petto!

header image

Pop-up UX-lab

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de e-commerce branche. Samen met het Nijmeegse online marketing bureau Tomahawk vind je Proud Nerds daar in ons pop-up UX-lab.

Live UX-test met echte respondenten

Yep, een pop-up UX-lab! Daar beleef je een live User Experience test van jouw webwinkel en doen we (crossborder) marketingonderzoek. Noem de URL van jouw webshop, selecteer jouw doelgroep en scenario en leun dan lekker achterover. Je volgt dan live hoe jouw respondent door je webshop loopt. Zo ontdek je al direct waar verbetering mogelijk is. Na de beurs sturen we je een rapportage met de eerste bevindingen. Doe er je voordeel mee!

Ontmoet onze Proud Nerds

Heb je vragen over je webshop, of wil je tijdens de Webwinkel Vakdagen even kort sparren met een Proud Nerd? Je vindt ons tijdens de Webwinkel Vakdagen in stand nummer 102. Heb je vragen over jouw online marketing positie of ambities om de grens over te gaan? De toppers van Tomahawk geven raad.

Bezoek de beurs

Gratis aanmelden

Als bezoeker kun je gewoon helemaal gratis naar de Webwinkel Vakdagen komen. Je moet je alleen even aanmelden. Kies de tijd die jou het beste uitkomt en je krijgt de gelegenheid om -coronaproof, volgens de RIVM-richtlijnen- maar liefst 150 standhouders bezoeken én heel veel interessante lezingen bij te wonen. Check het programma van de summer edition.