Techniek   Proud Nerds

De Technieken van Proud Nerds

Welkom bij Proud Nerds: de plek waar we unieke digitale oplossingen creëren voor de dagelijkse uitdagingen van jouw organisatie. Bij Proud Nerds streven we ernaar om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends in de wereld van web- en appontwikkeling. Daarom hebben we zorgvuldig gekozen voor verschillende technieken, zoals WordPress, Umbraco, React en React Native. Bovendien hebben we uitgebreide expertise in zowel de Microsoft-stack met .NET en C# als in de wereld van PHP-ontwikkeling.

Umbraco

Robuuste Architectuur en Schaalbare Infrastructuur

Als recent benoemde Silver Partner van Umbraco hebben we bewezen expertise in dit krachtige en flexibele open-source CMS. Umbraco is met name geschikt voor complexere websites en maatwerkoplossingen. Het biedt een robuuste architectuur en een schaalbare infrastructuur, waardoor het ideaal is voor grote bedrijven en organisaties met geavanceerde contentbehoeften. Onze Umbraco-specialisten kunnen op maat gemaakte modules en functies ontwikkelen om de website volledig af te stemmen op jouw specifieke wensen.

Umbraco Logo
Umbraco Logo Umbraco Logo
Wordpress

Het meest bekende CMS

WordPress is wereldwijd een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS). Met zijn gebruiksvriendelijke interface en brede scala aan thema's en plug-ins, is het een ideale keuze voor websites met voornamelijk informatieve of blogcontent. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen WordPress optimaal benutten, waardoor jij snel en gemakkelijk inhoud kan beheren zonder diepgaande technische kennis te hebben. Daarnaast biedt WordPress uitgebreide mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor jouw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Wordpress Logo (1)
Wordpress Logo (1) Wordpress Logo (1)
React

Interactieve Gebruikersinterfaces

React is een toonaangevende JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van interactieve gebruikersinterfaces. Met zijn componentgebaseerde ontwikkeling kunnen we herbruikbare UI-componenten maken en efficiënt beheren. React stelt ons in staat om snel complexe webtoepassingen te ontwikkelen, waarbij we de gebruikerservaring optimaliseren. Het stelt ons in staat om dynamische inhoud te creëren en de prestaties van de website te verbeteren. Met onze expertise in React kunnen we jou innovatieve en responsieve digitale ervaringen bieden.

React
React React
React Native

Mobiele App Ontwikkeling

Naast webontwikkeling hebben we ons uitgebreid naar mobiele app-ontwikkeling met behulp van React Native. Met dit framework kunnen we native mobiele apps bouwen voor zowel iOS als Android, waarbij we dezelfde efficiëntie van React benutten. Door code te delen tussen verschillende platformen kunnen we sneller ontwikkelen en kosten besparen voor onze klanten. Met React Native kunnen we snel prototypes ontwikkelen en updates en verbeteringen gemakkelijk uitrollen naar de app-winkels.

React Native
React Native React Native
Magento

Headless Headless Headless

Magento is een toonaangevend e-commerceplatform dat bekend staat om zijn uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit. Door gebruik te maken van Headless-architectuur, scheiden we de backend (Magento) van de frontend (WordPress en React). Dit stelt ons in staat om de voordelen van elk platform optimaal te benutten in een oplossing die we "Visual E-commerce" noemen. Met deze oplossing zorgen we ervoor dat we jouw bestaande website of webshop uitbreiden met een bijzondere 3D ervaring die jou klanten de gelegenheid geeft om jouw product echt te ervaren, te configureren, een quote te geven of zelfs een order te laten plaatsen. Verhoging van conversie van 40% en orderwaarde met 10% zijn geen uizondering!

Magento Intro
Techniek

Meer weten?

Ons team staat te springen om jou te helpen

Proud Nerds is jouw partner voor elke digitale uitdaging!

Sjoerd De Wildt Sjoerd De Wildt
Sjoerd De Wildt